Muži A: Souš - Libiš 4:1 (2:1)

V 9.kole jsme prohráli na hřišti Souše 4:1 (2:1). Hned na začátku utkání se domácí dostali do vedení po dorážce hlavou, o chvilku později jsme vyrovnali kuriózním gólem, Zuskin hodil na užším hřišti aut a domácí gólman si ho ztečoval do branky. Pak se hrál poměrně vyrovnaný fotbal tím, že se hrálo na umělce a hřiště bylo trošku užší, tak to byl boj se spoustou soubojů. Po jednom z nich kopali domácí standardku a hlavou míč usměrnili od tyče do branky. My jsme odpověděli také, po standardce Hrdého míč vrátil Petr a Zuskin trefil břevno domácí branky. Těsně před přestávkou měl příležitost Baratynskyy, ale obránci mu zakončení zblokovali. Druhý poločas byl z naší strany jiný, horší. Po zbytečné ztrátě míče nás domácí přečíslili a zvýšili své vedení. Snažili jsme se střídáním hru oživit, ale domácí se zatáhli a dobře bránili, zároveň vyjížděli do protiútoků. My jsme si žádnou šanci nepřipravili, naopak v závěru jsme ještě jednou inkasovali.

Lomský - Kabyl, Trojan, Kolísek, Zuskin - Těmín, Škoda, Baratynskyy, Hrdý - Petr, Šmíd střídali Matoušek, Jiráň, Bezděk, Pudil

Jiří Kabyl: První poločas jsme odehráli slušně, za stavu 1:1 domácí hlavou od tyče do branky, my hlavou do břevna, druhá půle byla ze strany některých hráčů úplně jiná, bez pohybu a nasazení, ve druhém poločase byli domácí lepší. S naším projevem ve druhém poločase jsme nespokojeni.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama