Muži A: Libiš - Žatec 1:0 (1:0)

V 10.kole jsme hráli s mužstvem Žatce, zvítězili jsme 1:0 po poločase 1:0. Utkání jsme začali aktivně, v patnácté minutě jsme se dostali do vedení, když za přetaženým centrem vyrazil Jiráň, hostující obránce ho podrazil a kopali jsme penaltu, tu proměnil Petr. Hosté se do šancí nedostávali, pouze se snažili o střelbu z větší vzdálenosti. My jsme několik slibných akcí nedotáhli do konce, velmi často jsme se o šanci připravovali nepřesnostmi. Ve druhém poločase jsme vytvářeli tlak se snahou přidat druhý gól, zároveň jsme soupeři neumožňovali vytvořit si šanci. Střela Petra šla vedle, hlavičku Baratynského vyrazil brankář, střela stejného hráče skončila na břevně, hlavička Zuskina po centru Hrdého šla těsně nad. V naší hře bylo tentokrát více nepřesností, občas zbytečná ztráta míče, to nás stálo hodně sil.

Lomský - Kolísek, Kabyl, Trojan, Zuskin - Kim, Těmín, Bezděk, Baratynskyy - Petr, Jiráň střídali Hrdý, Šmíd, Škoda, Pudil, Matoušek

Jiří Kabyl: Dnes to nebyl z naší strany pohledný fotbal, možná by nám pomohl druhý, uklidňující gól, ale ten jsme nedali a pak jsme fotbalovost doháněli zodpovědností a vůlí. My jsme přesto dřeli, šance jsme si vytvořili, ale nedali. Museli jsme si pomoci kvalitní obranou, hosté se snažili pouze o střely za vápnem, do vyložené příležitosti jsme je nepustili. Ceníme si ubojované výhry, někdy to herně nejde, o to víc si vážíme morálně-volných vlastností.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama