Muži A: Libiš - Nové Strašecí 1:0 (1:0)

Ve 12. kole jsme hráli doma s mužstvem Nového Strašecí, vyhráli jsme 1:0 (1:0). Utkání se hrálo za chladného nevlídného počasí na velmi měkkém hřišti, takže od začátku to byl spíše boj, v utkání jsme moc šancí neviděli. My jsme se dočkali branky po necelých dvaceti minutách, u rohového praporku Těmín patou přihrál Petrovi, ten si přehodil obránce a když se dostával do slibné pozice, tak ho hostující bek stáhl za dres a sám faulovaný penaltu s přehledem proměnil. Do poločasu jsme si vypracovali šanci po krásné akci, akce začala u Baratynského, po faulu na něj jsme měli výhodu, přes Těmína se dostal míč do křídla k Petrovi, jeho přihrávka našla samotného Šmída a ten na těžkém terénu zakončil z jedné, ale trefil soupeřova brankáře. Hosté měli také jednu šanci, po ztrátě míče šel hostující kapitán sám na Lomského, náš gólman jeho nájezd zneškodnil. Druhý poločas už se hrál bojovný zápas, obě obrany pracovaly svědomitě a možná i díky terénu jsme v druhé půli vyloženou šanci ani na jedné straně neviděli.

Lomský - Kabyl, Trojan, Kolísek, Zuskin - Baratynskyy, Těmín, Šmíd, Škoda - Kim, Petr střídali Řepka, Matoušek, Bezděk, Hrdý, Jiráň

Jiří Kabyl: Důležité vítězství, tím že se hrálo na bahnitém hřišti, tak jsme si moc šancí ani my ani hosté nevytvořili, jsme rádi, že jsme potvrdili tři body dovezené před týdnem z Litoměřic. Celé mužstvo se dnes vydalo, v týdnu několik hráčů mělo zdravotní problémy, ale bojovali na sto procent, pochvala.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama