Sokol Libiš - 16.9.2014 - náborová akce v rámci projektu Měsíc náborů - komentář, fotky, video

V úterý 16.9. proběhla na našem hřišti náborová akce pořádaná ve spolupráci s FAČR, SKFS, OFS Mělník a naším oddílem Sokol Libiš, která zapadá do projektu Měsíc náborů. Tato akce je zaměřená na děti z mateřských škol a děti z první a druhé třídy základních škol. Připravili jsme deset stanovišť, děti si zkoušeli slalom s míčem i bez míče, trefování hokejové branky, sestřelování kuželek, štafetový běh, pohráli si s překážkami, nejdřív přes menší skákali, pak si vedli balón a prostrčili si ho skrz větší, samozřejmě si i zahráli na malé brančičky fotbálek, někteří dva na dva, někteří ve trojicích. Na každém stanovišti byl pořadatel, každému pak potvrdil do letáčku splněné stanoviště. Akci jsme uspořádali od 17hod., takže děti měly plno fanoušků v podobě maminek, tatínků, babiček, dědečků, tetiček a dalších příbuzných a známých. Na stanovištích byli k dispozici hráči A mužstva, kteří ochotně ukazovali, jak si mají děti počínat, na některých stanovištích nám pomohli maminky našich žáčků, k dispozici byli i trenéři nejen mládeže, ale i A mužstva. Ti nejrychlejší obdrželi trička od fotbalové asociace, ve kterých se pustili do plnění úkolů. Po absolvování stanovišť si přišli s vyplněným letáčkem pro sladkosti, které pomáhali rozdávat členové výboru fotbalového oddílu a také starosta Libiše pan Mráz. Čokolády, lízátka, čokoládové tyčinky, želé bonbóny, výběr byl pro každého, všichni si nabrali několik sladkostí a k dispozici byla také ananasová limča. Po celou dobu akce moderoval se svým osobitým humorem Standa Míšek, pánové Havlík a Škrna natáčeli a fotili. Během akce se na hřišti vystřídalo 124 dětí, deset z nich se stalo členy fotbalové asociace.

Vladimí Vávra, prezident fotbalového oddílu: Je to nádhera vidět tolik dětí na fotbalovém hřišti, tolik radostných úsměvů, je vidět, že děti to na hřišti baví, je potřeba společně s rodiči pokračovat v tom, aby se nejednalo o jednorázovou akci, ale aby děti u sportu, potažmo u fotbalu, zůstaly nastálo.

Jiří Kabyl: Jsem pro každou akci, která přivede děti k fotbalu. Chtěli jsme ukázat, že podobná akce se nemusí konat jen ve velkých městech, že bychom měli myslet také na nadšení lidí v menších obcích. Za sebe můžu říct, že jsem byl nadšený. Je úžasné, pozorovat zápal dětí. Chtěl bych zároveň apelovat na rodiče, jestli to, že v některých oddílech není dostatek mládeže, je tím, že děti mají jiné zájmy nebo je to pohodlností nás dospělých...

Chci poděkovat všem, kteří se na tomto projektu podílejí. Na jednom stanovišti se dětem věnoval bývalý ligový fotbalista, dnes náš hráč Jarda Škoda, budeme rádi, pokud někteří se fotbalově prosadí jako Jarda, budeme však rádi, pokud  všichni u fotbalu zůstanou.


                            FOTO

                                                                VIDEO






















Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama