Přípravky: hodnocení víkendu a program na 39. týden 2014 další oprava!!

V úterý jsme si za skvělýho počasí vyzkoušeli nábor dětí. Myslím, že akce měla úspěch neb ve čtvrtek přišla spousta nových malých adeptů fotbalu. Teď by se hodilo udělat nábor na trenéry, kteří by se o tu drobotinu fotbalově začli starat. Ti starší, co už hrají soutěže, to mají v pohodě. Ti trenéra, kterej na ně zařve, už mají, a Ti je směrem k stadionu Barcelony nebo Arsenalu dovedou. Nejdřív se však musíme prokousat okresní soutěží. Ve středu si v dohrávce poradili s Obřístvím a v neděli jednoznačně s Vojkovicema. Jejich o rok starší kolegové vybojovali v přetěžkém zápase s Labským Kostelcem těsnou výhru. Černýho Petra si tak vytáhli kluci ze starší přípravky. Na mělnický výběr nestačili ani náhodou a vyfásli příděl. Nic se neděje, kvality soupeře jsou jinde, to víme z loňska, ale zatímco mělničtí mančaft podrželi a teď válcují u nás, tak my ne a teď jsme pod válcem.

Posledním zápasem v sobotu pak porazila Bohemka ve vršovickým derby Slávii 2:0. Jak říkám: více pokory a ještě více pracovat. A k tomu Vám poslouží následující návod pro příští týden:


školička: úterý a čtvrtek od 17,oo trénink

2007ičky: pondělí a středa od 17,00 trénink, ve čtvrtek sraz v 16,45 ve Veltrusech na dohrávku a 27.9. další mistrák na Čechii sraz v 10,oo

2006ky: úterý a čtvrtek od 17,oo trénink, v sobotu máme přihlášený turnaj v Byškovicích, ale zatím nevíme, zda se bude konat a v neděli 28.9. sraz ve 13,15 úterý 30.9. sraz v 16:45 na Čechii v Kralupech n/Vl. na dalším mistráku

starší přípravka: úterý, středa, čtvrtek od 17,oo trénink a 27.9. sraz v 9,15 na další mistrák v Kostelci n/Labem

Není toho málo a navíc týden zakončí mělnický vinobraní, takže dlouhý prachy a kdo je neutratil na pouti u Vojtěcha, tak bude mít příležitost to napravit.

Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama