Přípravky: hodnocení posledních zápasů a program na 38. týden 2014

Není moc času fotbal, jede na vysokorychlostní dálnici Praha - Brno. Tak to zkusím v rychlosti okomentovat. V neděli jsme doma odehráli s 2005kama 1. a bohužel i poslední kolo Tatrancupu. Nedostatek kluků ročníku 2005 jsme dohnali ročníkem 2004 a bylo zle. V době IDéček a PC všech podob nás soupeři odhalili. Celou událost jsem probral s pořadatelem, a protože soupeře kvality Honzíka Škrny v brance vyděsily a odmítli povolit vyjímku, tak jsme se ze seriálu Tatracup 2005 odhlásili.

V týdnu se hrály 2 mistráky mladších přípravek. "A", což komentuje trenér Franz v jiném příspěvku, a zápas 2007iček ve Chvatěrubech mi telefonicky popsal asistent Labounek nejst. Jenom nevím, proč zápas, který trvá 2x 20 minut, mi popisoval 56 minut. Naskonec shrnuto: výhra 13:2, vše vystihuje. Na web.stránkách Chvatěrub jsem se dočetl, že domácí prohráli zaslouženě a hlavně, že neuhlídali libišského střelce Klíra (nevěděl jsem, že Lukáš taky dává branky). Pro trenéry je fajn, když vědí, že mají v mančaftu vždycky někoho, kdo to vezme na sebe.

No a poslední mistrák odehráli starší v Tišicích v neděli dopo s výsledkem 2:3 pro nás. Dle trenérů výborný a vyrovnaný zápas, který jsme pro sebe rozhodli až v samotném závěru po brankách D. Pokornýho (trenér Franz od 2006ek ho prý pověsí za uši do průvanu, neb měl po těžkém zápase ve Klích odpočívat) a rozhodující brance novice Karla Munzara (touto cestou bych chtěl připomenout rodičům a nejenom rodičům Karla, že i v letošním ročníku platí zhodnocení úspěchů Vašich ratolestí destilační děkovačkou pro trenéry).


A teď program na týden :
Pro všechny společné úterý 16.9. 2014 od 17:00 na akci na Sokole. Všichni jakoby přijdou na trénink a tam se jich ujmou ti nejpovolanější (více na našich web.stránkách)

školička: ve čtvrtek trénink od 17,oo
2007: ve středu mistrák v Obříství sraz v 16,45, v pátek od 17,oo trénink a v neděli doma mistrák od 10,oo s Vojkovicemi
2006: ve čtvrtek od 17,oo trénink a v neděli mistrák od 11,oo s Labským Kostelcem
starší přípravka: (ve středu trénink zrušen)  čtvrtek od 17,oo trénink a v neděli doma od 9,oo mistrák s Mělníkem

Tak se připoutejte a jedééééééém. Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama