Muži A: Libiš - Úvaly 4:2 (2:0)

V 8.kole jsme hráli s mužstvem Úval, zvítězili jsme 4:2 (2:0). Na začátku utkání zazlobili hosté, ale jejich hlavička našla připravenou náruč Lomského. Pak už jsme si šance vytvářeli my. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Baratynskyy, o chvíli později hosté centrovaný míč přizvedli hlavou a Kabylovi a Zuskinovi chyběli na zadní tyči centimetry. Po krásné akci Šmíd- Baratynskyy - Hrdý se dostal do vápna Šmíd, jeho přihrávku odehrál obránce hostí rukou a následovala penalta - Petr ji proměnil na 2:0. Pak Matouškův centr a další naše šance, střelu letící do branky hostí vyrazil obránce na roh. Ve druhém poločase jsme mohli jít sami na branku, hosté zatáhli za záchrannou brzdu a za cenu faulu a červené karty nás zastavili. O chvilku později se na vápně dostal k míči Petr, prostrčil si ho mezi dva obránce a jeden z nich ho opět zastavil jen za cenu faulu, následovala penalta a sám postižený ji proměnil. Hosté pak po narážečce vsítili gól na 1:3. Minutu před koncem skvělá přihrávka Těmína na Jiráně, společně s Petrem šli sami na brankáře, Jiráň předložil míč svému spoluhráči před prázdnou branku a bylo to 4:1. Hosté takřka po rozehrání nakopli dlouhý míč a přišel zbytečný faul také z naší strany a tak hosté z penalty zakončili skóre na 4:2.

Lomský - Kabyl, Kolísek, Zuskin, Trojan - Těmín, Baratynskyy, Hrdý, Šmíd - Matoušek, Petr střídali Škoda, Bartoň, Jiráň, Pudil

Jiří Kabyl: Jsme spokojeni, kluci odehráli zápas podle našich představ, je jen škoda menší koncentrace, kterou jsme soupeři umožnili zkorigovat zápas. Už v první půli jsme mohli odskočit na vyšší rozdíl ve skóre, trpělivě jsme šli za výhrou a myslím si, že i naše hra byla pohledná. Několik hráčů mělo v týdnu zdravotní problémy, ale v zápase to nebylo poznat. Opakuji, jsme spokojeni.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama