Muži A: Krupka - Libiš 4:1 (2:0)

5.kolo jsme odehráli na hřišti v Krupce a prohráli jsme 1:4 (0:2). Utkání jsme nezačali dobře, domácí byli lepším mužstvem a zaslouženě se dostali do vedení po vyražené střele a pohotové dorážce. Druhý gól jsme dostali po střele ze střední vzdálenosti, pak jsme postupně hru vyrovnali. Do druhé půle jsme udělali změny a najednou jsme to byli my, kdo neustále ohrožoval branku soupeře. Baratynského hlavičku vyrazil brankář, to samé platilo po střele Hrdého. Dvakrát jsme se dostali po centru před domácího brankáře, ale ofsajd nás zastavil, v době vrcholícího tlaku přišel centr do naší obrany, útočník domácích se dostal k míči, posunul si ho několikrát do strany a prostřelil naše obránce i brankáře. Naše snaha alespoň o dosažení branky byla odměněna po technické střele Škody přes zeď z přímého kopu. Těsně před koncem jsme už hráli na riziko a nechtěli jsme v rozhodnutém utkání zastavit samotného útočníka za cenu červené, ten svůj nájezd proměnil a upravil na konečných 1:4.

Lomský - Kabyl, Trojan, Bartoň, Šmíd - Těmín, Škoda, Kolísek, Bezděk - Baratynskyy, Petr střídali Matoušek, Hrdý, Jiráň, Pudil, Kejval

Jiří Kabyl: Zápas jsme špatně začali a umožnili jsme soupeři vstřelit dva góly. Prostřídali jsme a druhý poločas byl úplně jiný, potřebovali jsme dát kontaktní gól, ale to se nám nepodařilo, naopak domácí dali na 3:0 a bylo rozhodnuto. Jestli můžeme kluky za něco pochválit, tak je to vůle i za nepříznivého stavu s tím něco udělat, ale zápas jsme si prohráli v prvním poločase.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama