Mladší přípravka B: 3.místo Kochánky 2014 + doplněn komentář trenéra!!

Neděle 7. září 2014

Po sobotním turnaji 2006ek se na velkém turnaji v Kochánkách představila i naše parta 2007iček. Díky kvalitním výsledkům na minulých turnajích jsme byli zařazeni do skupiny kvalitativně nejlepších. Je to sice hezký vyznamenání, ale na rozpisu zápasů to vypadá, že došlo k omylu a kde komu musíte vysvětlovat, kdo jste a odkud jste a že opravdu nejsme Praha-Libuš, ikdyž máme kohouta ve znaku. Navíc nám chyběla hlavní opora - trenér Mroz, který nás i s rodičema dovede srovnat do kolejí. Při výběru, kdo ho nahradí, padla jasná volba na krále Jiříka za soustředění, který už se osvědčil v rytířském klání v Dětěnicích.

Hned na úvod přišla bomba v podobě naší výhry nad Mladou Boleslaví 3:1. Pak sice přišly 2 prohry zasebou se Slávií 8:1 (tady se musím přiznat, že jsem si poprvé v životě podal ruku se slávistou, tedy s trenérem a po zápase a teď čekám, jestli z toho něco nebude) a s Bohemkou 3:1. Nutno přiznat, že tyhle mančafty jsou fotbalově někde jinde, a byli jsme vlastně rádi, že jsme jejich hru a fotbalovej kumšt viděli. Důležitý bylo, že jsme se z obou proher oklepali a někdo vtipně spočítal, že když zbylých 5 zápasů vyhrajeme, tak jsme na bedně a šlo se na to. Chrudim 3:0, Kladno 5:1, Dukla Praha 3:1, Kolín 2:1 a Děčín 2:0. A na turnajovou senzací bylo zaděláno. Střelecká listina T. Zahálka 3x, Labounek 12x, Havlíčková 2x, Januška, Kunfront a Beneš po jednom, ale pochvala patří všem .

V sobotu jsem nemohl usnout nervozitou - v neděli jsem usnul jak mimino. Rozzářený dětský oči při přebírání bronzových medailí a slova uznání od soupeřů je hezká ukolébavka.

Pavel Labounek nejst.(telefonický přepis 50ti minutového hovoru pořídil Míšek).

Výsledky turnaje ZDE

Konečné pořadí ZDE

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama