Muži A: Libiš - Motorlet 2:1 (1:1)

Ve 4. kole jsme se dočkali první výhry, když jsme na domácím hřišti porazili Motorlet Praha 2:1 (1:1).  Hned od začátku utkání se hrál pohledný zápas, první šanci si vytvořili hosté, nejprve výborně zakročil Lomský a následně nám pomohla tyč, hned z protiútoku pro změnu pomohla tyč našemu soupeři po střele Petra. Hosté se dostali do vedení po krásné akci, střílený centr se dostal k samotnému útočníkovi a bylo to 0:1. My jsme do poločasu vyrovnali z penalty po zcela zbytečném faulu na Petra v rohu velkého vápna, úspěšným střelcem byl Škoda. Začátek druhého poločasu se proměnil ve festival našich šancí, bohužel střely létaly těsně vedle nebo je pochytal hostující brankář. Nakonec jsme se dočkali po rohovém kopu Bezděka a hlavičce Baratynského v 87. minutě. Taktickou hrou jsme si už vítězství nenechali vzít.

Lomský - Kolísek, Kabyl, Bartoň, Škoda- Pudil, Těmín, Bezděk, Baratynskyy - Šmíd, Petr střídali Matoušek, Trojan, Jiráň, Páral, Hrdý

Jiří Kabyl: Jsme spokojeni nejen se ziskem bodů, ale i s předvedenou hrou. Na začátku druhé půle jsme měli šance, abychom odskočili alespoň o jeden dva góly, naštěstí jsme se prosadili v závěru. Myslím si, že diváci dnes viděli pohledné utkání, jsme spokojeni, výhry si velmi vážíme.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama