Muži A: Libiš - Brozany 1:1 pen. 3:5 (1:0)

Ve 2.kole jsme hráli doma s mužstvem Brozan, v normální hrací době skončilo utkání 1:1 (1:0), na penalty jsme prohráli 3:5.
Hosté mají velmi dobré mužstvo, od začátku zápasu se hrál svižný fotbal, pro diváky to bylo zajímavé utkání. Brozany měly častěji míč na kopačkách, my jsme si čekali na svou šanci. Ta se nám naskytla po chybné rozehrávce soupeře, míč putoval přes Řepku k Těmínovi, jeho centr zakončoval Baratynskyy, gólman hostí stačil pouze vyrazit a Matoušek vstřelil naši vedoucí branku. Hosté mohli do poločasu vyrovnat, ale stačili jsme vykopnout míč z naší brankové čáry. Hned po začátku druhé půle se hostům přece jen podařilo vyrovnat, přihrávku na zadní tyč stačil hostující útočník dorazit do naší branky. Hosté měli opticky míč častěji, měli několik slibných šancí, i my jsme ale mohli rozhodnout utkání v náš prospěch. Šanci Jiráně vyrazil brankář, Baratynskyy mohl jít sám na branku, střelu mu zblokovali obránci, akci Baratynskyy - Jiráň zlikvidoval gólman, přečíslení našich hráčů a přihrávku Kabyla na volného spoluhráče na vápně odrazil jeden z obránců. Asi deset minut před koncem dostal druhou žlutou a tím i červenou kartu Zuskin, pak jsme se zaměřili na udržení nerozhodného výsledku. Několikrát jsme se štěstím nepustili střelu na naši branku, ale i v deseti po centru Bezděka jsme mohli hlavou skórovat my.
Pak přišly na řadu pokutové kopy, hosté všech pět proměnili, my jsme jednou zaváhali, získali jsme tak první bod.

Lomský - Kabyl, Kolísek, Trojan, Šmíd - Těmín, Zuskin, Baratynskyy, Škoda - Řepka, Matoušek střídali Jiráň, Bartoň, Bezděk

Jiří Kabyl: Dnes jsme narazili na velice silného soupeře, dostali jsme se do vedení, hosté hned po přestávce vyrovnali a pak byli častěji u naší branky. Kluci bojovali, vrhali se do střel, měli jsme i štěstí, že některá ze střel neskončila v naší brance. Ale i my jsme mohli dát gól, měli jsme také gólovky, ale hosté si za svůj výkon nezasloužili prohrát. V penaltách jsme na rozdíl od soupeře jednu nedali a tím jsme dnes získali jen bod. K soutěži přistupujeme s pokorou, bod bereme a máme z něj radost.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama