Muži A: Horní Měcholupy - Libiš 1:0 (1:0)

Ve 3.kole jsme hráli na hřišti loňského účastníka 3.ligy na hřišti H.Měcholup, prohráli jsme 0:1 (0:1). I když výsledek není pro nás dobrý, tak výkon mužstva byl velmi dobrý. Utkání jsme začali aktivně, vstřelil jsme v úvodu krásnou branku Baratynským, ale bohužel z ofsajdového postavení. Byli jsme lepším mužstvem, měli jsme několik dobrých příležitostí, střelu Petra vykopl se štěstím domácí obránce z brankové čáry, spravedlivé vyjádření poločasu by bylo 0:2, bohužel skóre bylo 1:0 po ojedinělém útoku domácích. Ve druhém poločase jsme hru více otevřeli, soupeři jsme nabídli dvě šance, náš brankář Lomský je zneškodnil. My jsme byli dále aktivní, neustále jsme hrozili, v 68.minutě pronikl do vápna Petr, domácí obránce ho poslal k zemi, ale bohužel beztrestně. V poslední čtvrthodině jsme po několika střídáních začali hrát na riziko, domácí chodili do naší otevřené obrany a přečkali jsme dvě tutovky, z naší strany létali míče do vápna, střely nám zblokovala obrana a tak jsme odjeli smutní z výsledku, ale s dobrým pocitem z výkonu našeho mužstva.

Lomský - Kabyl, Kolísek, Bartoň, Šmíd - Pudil, Škoda, Baratynskyy, Těmín - Petr, Řepka střídali Bezděk, Jiráň, Páral, Matoušek

Jiří Kabyl: Je to škoda, že si nevezeme body. Hezky se poslouchá pochvala od soupeře, byli jsme lepším mužstvem a zasloužili jsme si poločasové vedení, soupeř využil jediného zaváhání a vedl. Do posledního hvizdu jsme bojovali o vyrovnání, s Vaškem Havlem jsme klukům poděkovali za odježděný zápas.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama