Starší žáci: hodnocení turnaje v Bregenzu

V Bregenzu nás přivítalo překrásné počasí, které vydrželo po celý víkend. Měli jsme štěstí, že všechny zápasy jsme odehráli v dopoledních hodinách a odpoledne jsme se všichni mohli věnovat vodním radovánkám. Někteří na koupališti, jiní pod bystrým dohledem zkušeného maséra na šlapadlech. Jinak náš masér za poslední rok získal zbrojní pas, řidičák na autíčko a nyní na vodní stroje. Je prostě všestranně založený.

Hned při ubytování se objevily komplikace. Stadion, ubytování a stravování. To vše bylo velký složitý trojúhelník, který museli naši hráči zvládnout. Další problém bylo slavnostní zahájení. Jeho začátek se neustále oddaloval, až to někteří naši fanoušci neunesli a ještě před jeho ukončením stadion opustili v doprovodu svých manželek. Naši hráči byli výborní a vydrželi až do úplného závěru. To nás ale možná stálo síly v prvním ranním zápase od 9 hodin. Tatínkové, kteří šli spát včas, byli čertví, ale na hráčích byla znát únava. Do prvního zápasu jsme vůbec nevstoupili špatně. Soupeře jsme mírně zatlačili na jeho polovinu a měli několik rohů. Bohužel ani jeden nám nevyšel ke vstřelení branky. Naopak soupeř ze dvou rychlých protiútoků získal dvoubrankový náskok a my se již po zbytek zápasu trápili. Nakonec se nám povedlo pouze upravit výsledek na konečných 4 : 1 pro soupeře.

Do druhého zápasu jsme museli provést řadu změn v sestavě a hra byla o něco lepší a nakonec se nám povedlo i dát branku a zvítězit 1 : 0. Ve třetím našem zápase jsme doplatili na naši špatnou koncovku. Během zápasu jsme si vytvořili řadu šanci, ale bohužel ani jednu neproměnili. Výsledkem tak byla bezbranková remíza. Kdyby se nám v tomto zápase podařilo zvítězit, asi bychom hráli o vyšší koncové postavení v turnaji. V posledním zápase ve skupině jsme soupeře jasně přehrávali, ale bohužel nám opět dlouho trvalo dát branku. Nakonec jsme dali dvě, ale hned vzápětí jsme po chybě brankaře inkasovali a celkové skóre moc nezlepšili. V posledním kole jsme měli volno a s celkovým počtem 7 bodů jsme čekali na ostatní výsledky. Mohli jsme být první až třetí. Nakonec nám výsledky posledního kola nepřály a skončili jsme třetí ve skupině, což nás přiřadilo hrát o celkové 9. až 12. místo. Odpoledne si kluci i fanoušci užili v blízkosti Bodamského jezera.

V neděli nás čekal velice těžký soupeř, a to domácí. My vstoupili do zápasu dobře, ale opět branky padaly do naší sítě. Domácí vedli již 2 : 0. Kluci ale zabojovali a výsledek otočili. Pak začal úřadovat domácí rozhodčí, který nám vyloučil dva hráče a vytočil tak nejen mě, ale i Libora ml. Vítězství jsme ale nakonec uhájili. V posledním zápase jsme opět měli jasné loženky, ale ani jednu neproměnili a nakonec prohráli na penalty. Ze šesti zápasů jsme pouze jednou prohráli, jednou na penalty, 2x remízovali a 3x vyhráli. I přes tak dobré výsledky jsme nakonec skončili 10. I tak je to dobrý výsledek, jelikož se turnaje zúčastnilo 20 týmů. Všem kluků děkuji za vzornou reprezentaci, I. Havlíkovi za organizační věci, masérovi a Liborovi a Lukášovi za vedení mužstva a samozřejmě divákům za povzbuzování.

Trenér Libor Tichota

fotky ZDE

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama