Starší dorost: Libiš - Roztoky 8:0 (3:0)

Na závěr sezóny jsme přivítali tým z Roztok, který podával na jaře slušné výkony, což hosté dokázali tím, že porazili lídra tabulky ze Strašecí, kde jsme v předposledním kole dostali osm gólů. A tak jsme šli do zápasu s respektem, ale s jasným odhodláním vyhrát a zpříjemnit si rozlučku se sezónou, ale hlavně také uhájit skvělé 5. místo v tabulce! Zápas se nám povedl a už do půle jsme po čistém hattricku Novotného vedli 3:0! Po přestávce dovršil Pavel Novotný svou derniéru v dorostu čtvrtým gólem v zápase a tak jsem ho mohl pošetřit na odpoledne na B tým, kde nakonec přispěl velkou měrou k vítězství na penalty. Poprvé jsem dal šanci budoucím hvězdám Libiše, konkrétně Martinu Šobrovi a Janu Vetešníkovi a ty se mi hned odvděčili parádně! Honza dal jeden a Martin hned TŘI góly! Výsledek 8:0 byl pro soupeře krutý, ale my mohli dát ještě více branek a tak se nám podařilo skončit na historickém 5. místě v 1.A třídě středočeského kraje!

Celá sezóna byla z naší strany povedená a zejména na domácím hřišti jsme byli velice silní! Šesté podzimní a celkové páté místo v tabulce je pro nás opravdu velkým úspěchem! Naše sestava se postupně vytříbila a ustálila, což bylo velice důležité a i zápasy bez týmových opor jsme dokázali zvládat! Děkuji zejména Liborovi Tichotovi za společné vedení tréninků a soustředění, Michalu Škrnovi staršímu za práci vedoucího, Liborovi Svatoňovi za masérskou činnost a především klukům, kteří odmakali sezónu na plno! Příchod Lukáše Hadravy, návrat Fandy Šelemberka a Pavla Novotného, to byly zase rozhodující hráčské faktory, na kterých jsme stavěli. Přeji klukům, kteří končí, aby se jim dále dařilo ve fotbale i v životě a děkuji za odvedené výkony. Já osobně jsem za ty tři roky s klukama zažil hodně hezkých, ale i  stresových situací, ale to k tréneřině holt patří. Od nové sezony povede tým jako hlavní trenér Libor Tichota mladší a já budu působit jako asistent.

Děkuji za vstřícný přístup celému vedení TJ Sokol Libiš po dobu celé sezóny a věřím, že ta příští bude neméně úspěšná! Trenér Martin Pazdera

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama