Muži A: Nymburk - Libiš 0:5 (0:3)

28.kolo nám přineslo další tři body, tentokrát ze hřiště Nymburka, zvítězili jsme jednoznačně 5:0 (3:0). Ve větrném počasí jsme odehráli dobré utkání, o svém vítězství jsme rozhodli už do poločasu, když jsme vstřelili tři branky. Nejdřív se prosadil po dorážce Zuskin, pak opět Zuskin přidal druhý gól, když se prosadil střelou po přetaženém míči na zadní tyč. Třetí gól byl výsledkem krásné akce, Kvída našel Jiráně, jeho střelu domácí brankář jen vyrazil a Řepka dorazil do opuštěné branky. Mladé domácí družstvo zmrazila definitivně čtvrtá branka z hlavičky Baratynského. Na závěr se prosadil opět Zuskin a zkompletoval svůj hattrick, když přehodil hlavou domácího brankáře.  Tím jsme dosáhli svého největšího vítězství na hřišti soupeře v tomto ročníku.

Lomský - Kabyl, Trojan, Zuskin, Škoda - Těmín, Řepka, Baratynskyy, Kvída - Matoušek, Jiráň, střídali Bartoň, Kejval, Kratochvíl

Václav Havel: O našem vítězství rozhodl důraz a zarputilost v pokutových územích, samozřejmě máme příjemný pocit, vítězství na hřišti soupeře o pět branek a bez obdrženého gólu nebývá často. Hrajeme v pohodě, snažíme se důsledně plnit stanovenou taktiku a odměnou jsou výsledky. Toto kolo  rozhodlo, že už nemůžeme být horší než třetí, takže už teď můžeme mluvit o velmi dobré sezóně.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama