Mladší přípravka 06: Optikdodomu liga - 5.místo

Mladší přípravka 2006

Finálový turnaj OPTIKDODOMU – Dobrovíz (5.místo)

K poslednímu turnaji jsme jeli oslabeni o oporu zadních řad Frantu Loše.Toho (o týden dříve, než měly) přepadly neštovice. Mužstvo doplnil Robin Jašek a dvě opory ročníku 2007 Tomáš Zahálka a Pavel Labounek.

K prvnímu zápasu proti nám nastoupil obávaný soupeř ze Strak. Ovšem Straky na tento turnaj přivezly úplně jiné mužstvo a na jeho výkonu to bylo znát. Pro nás příjemný soupeř na rozehrání a vcelku snadné vítězství 4:1. To druhý zápas byl o něčem jiném. Proti domácí dívčí přípravce se nám zase tolik nedařilo. Zvláště, když holky z Dobrovíze vstřelily hned z prvního útoku vedoucí gól. Horko-těžko se nám podařilo zápas dovést do remízového konce. Ve třetím a čtvrtém zápase se naši hráči moc neunavili a vcelku v pohodě porazili Dolní Břežany 7:0 a SKP Rakovník 5:3. V posledních třech zápasech nás čekali nejsilnější soupeři. Možná je škoda, že některého z nich nepotkalo naše mužstvo dříve. Bohužel ani v jednom zápase se nám nepodařilo bodovat. Se Slaným těsná a smolná porážka 2:3, s Pokraticemi 2:4 a s SKJ Žatec 1:3. Tyto výsledky nás odsunuly až na konečné páté místo.

Opakovaně se nám nedaří proměňovat vyložené šance a to pak jen těžko můžeme pomýšlet na lepší výsledek. Chtěl bych pochválit naší stálou defenzivní trojici v čele s Jirkou v brance a obranou dvojici Tóba Stejskal a David Hynek (ten byl za své výkony vyhlášen nejlepším hráčem turnaje). I výkony obou mladíků Tomáše a Pavla byly velmi dobré. Snad jen oni dva dokázali plnohodnotně nahradit v obraně Tóbu s Davidem a navíc přidali slušnou porci branek na konto soupeře. Dáda Šoul neodehrál špatný turnaj, jen to chce rychlejší a přesnější zakončení. Natálka, coby kapitán střídala dobré momenty s těmi horšími. Robin nezačal špatně, ale postupem času mu začaly docházet síly a konec turnaje už jen těžko tahal nohy. Sebastianovi zase dlouho trvalo, než mu došlo, že kvalita soupeřů z Kojetic je úplně jinde než v z Dobrovíze a že na všechno je daleko méně času. Davidu Pokornému turnaj nevyšel vůbec. Bylo to trápení vepředu a ještě horší vzadu. Ale takové dny potkají každého, tak hlavu vzhůru.

Blíží se vysvědčení, tak přeji všem krásné známky a hezké počasí na prázdniny.

Výsledky:

Libiš - TJ Straky                    4:1 (Šoul 2, Novotný, Jašek)

Libiš - TJ Sokol Dobrovíz      2:2 (Zahálka, Šoul)

Libiš - SK Dolní Břežany       7:0 (Labounek 4, Zahálka, Šťastná, Novotný)

Libiš - SKP Rakovník            5:3 (Zahálka 2, Šoul, Novotný, Pokorný)

Libiš - SK Slaný                    2:3 (Zahálka, Šťastná)

Libiš - TJ Sokol Pokratice     2:4 (Šoul, Šťastná)

Libiš - SKJ Junior Žatec        1:3 (Stejskal)

 

Trenér: Milan Franz

 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama