Muži A: Libiš - Benátky 3:0 (2:0)

Ve 25.kole jsme doma sehráli utkání s druhým týmem v tabulce s mužstvem Benátek n.J., v tomto očekávaném šlágru jsme zvítězili 3:0 (2:0).
Před slušnou návštěvou dvou stovek diváků se za příjemného počasí odehrálo utkání dvou mužstev, která měla na jaře stejnou bilanci, a to osm vítězství a jedna prohra. Naše výhra byla naprosto zasloužená, shodli se na tom oba trenéři. Od začátku se hrál svižný fotbal, my jsme byli více nebezpeční, po čtvrthodině hry jsme vstřelili úvodní branku, když na centr Hrdého si vyskočil Zuskin a hlavou zavěsil do šibenice. Hosté si v první půli vypracovali jednu příležitost, nabíhající hráč přestřelil naši branku. My jsme zahrozili pět minut před poločasem, když hostující brankář vychytal nejprve Jiráně, vzápětí Jiráň posunul míč na Škodu, jeho střelu opět brankář vyrazil. O malou chvíli později jsme se radovali podruhé, Kabyl dlouhým pasem našel Hrdého, ten šel sám na gólmana a s přehledem ho obešel a odvedl míč do prázdné branky. Po přestávce jsme pokračovali ve stejném výkonu a zákonitě jsme vstřelili třetí branku. Trojan našel dlouhou přihrávkou Baratynského, ten narazil míč Jiráňovi, ten si ho sklepl před sebe a střelou ke vzdálenější tyči dal naši třetí branku. Pak jsme se zatáhli na naši polovinu, nechali jsme soupeře opticky být častěji na míči. Benátky ukázaly svoji sílu, za udržení čistého konta vděčíme našemu brankáři Lomskému, který nás podržel při třech soupeřových šancích. My jsme se soustředili na brejky, ale už jsme je nedotáhli do konce, přesto jsme si své vítězství v pohodě hlídali.

Lomský - Škoda, Kabyl, Trojan, Zuskin - Těmín, Hrdý, Šmíd, Kvída - Baratynskyy, Jiráň střídali Matoušek, Bartoň, Franz

Václav Havel: Odvedli jsme dnes velmi dobrý výkon, dosáhli jsme poměrně výrazného vítězství s mužstvem, které na jaře vyhrálo venku všech pět utkání při skóre 19:0! Kluci do puntíku splnili stanovenou taktiku, je to příjemný pocit sledovat, jak kluci makají jeden za druhého a zodpovědně si plní své úkoly. K tomu se snažíme přidávat fotbalovost, doufám, že se to líbilo i našim fanouškům. Jsme opravdu spokojeni.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama