Letní soustředění Nepřívěc 2014 - ml.dorost, st.žáci

Ve dnech od 3.srpna (neděle, sraz na místě do 11:00, začínáme obědem) do 7.srpna (čtvrtek, odjezd od 13:00 po obědě) se koná letní soustředění 2014 mladších dorostenců a starších žáků TJ Sokol Libiš v hotelu Ort v obci Nepřívěc u Sobotky (mapka). Na hotel a jeho areál dohlíží ze zalesněného vrchu lovecký zámek Humprecht , o kus dále se krčí hrad Kost . Hotelový areál nabízí k přípravě vlastní fotbalový trávník , jeho okolí pak nespočet oblíbených běžeckých lahůdkek. Hotelovým hostům zpříjemňuje pobyt místní golfové odpaliště , přímo pod Humprechtem se nachází letní koupaliště . Hotel disponuje velkou školící místnosti s projektorem, restaurací, barem, u odpaliště také kioskem.

Cena soustředění je 2 000,- Kč. Do konce jarní sezóny vybíráme zálohu ve výši 1 000,- Kč, doplatek pak nejpozději při příjezdu na soustředění. Cena obsahuje ubytování (dvou či třílůžkové pokoje vybavené vlastním sociálním zařízením), plnou penzi (snídaně, oběd, večeře, večerní svačina), pitný režim a využití fotbalovýho areálu. Doprava je vlastní.

Z programu: mimo vlastní soustředění určitě dobyjeme nějakou pamětihodnost, pokud bude horké počasí, tak vyzkoušíme místní koupaliště, určitě nás čeká oblíbený desetiboj, pokud se na sousedících polích urodí kukuřice (vypadá to na ní), čeká nás KOH - kukuřičný orientační běh, určitě dáme táborák, jako vždy budou trestná kola nebo je prohodíme za trestný sběr golfových míčků (tisíc míčků na ploše 100 x 300 metrů za 12 minut - tzv. Ortův Kúprák) a povinné testy, možná také nějaké video apod. A samozřejmě pohovory!!

Další informace u trenérů.


Pozor - jsou zde první tři otázky testu, máte dlouhou dobu na přípravu:

1. Kam vede tato nepřívěcká cestička ?


2. Kdo obývá tento nepřívěcký domek ?


3. Co tam kouč vidí ?

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama