Přípravky: hodnocení uplynulého týdne

Už jsme psal, že hodnotit zápasy a turnaje nebudu, neb na to nejsem kvalifikovaný a navíc v tak nabitým programu ani nemůžu všude být. Proto prosím rodiče (u trenérů funguje pouze taky nekvalifikovaný Milan Franz), který se zúčastnili, aby mě nebo rovnou p.Havlíkovi napsali v krátkosti, co viděli, zažili a přidali i výsledky a střelce. Rádi Vám to v cenzuře proškrtáme a následně, bude-li ještě co, Vám to administrátor stránek zveřejní. Nebojte se toho, Karel May nikdy na divokým západě nebyl a jaký napsal indiánky. Nejlepší příspěvky budou na konci roku slosovány a vítězi předá p. Havel (předseda TJ - kdo by snad nedejbože nevěděl) hrazený poukaz na koloskopii.

minipřípravka: Libiš - Mělník 8:1  přátelsky na naší úmt

2006ky: ve čtvrtek doma 1.kolo okr. přeboru proti Hořímu 8:0 a v neděli v Borku 2.kolo okresu 7:6

2005ky: v sobotu druhé kolo okresu na Pšovce 5:3 a v neděli 1.kolo Tatrancupu v Roudnici s Benešovem 1:15, s Chomutovem 1:8, s Rakovníkem 1:5 a s domácí Roudnicí 4:5. Nebyl jsem a výsledky vypadají jak vypadají. Postoupili jsme po podzimu do druhé nejsilnější skupiny, což je veliký úspěch. Bohužel to znamená, že se na jaře ve skupině budeme utkávat s velkou kvalitou. Neklesejme na mysli, učme se od lepších, to je jediná cesta, abysme se mohli zlepšovat a jednou i s tak dobrým soupeřem uspět (těch 4:5 s Roudnicí, to už je ta první vlaštovka).

A teď očekávám podrobnější popisy z výše uvedených mačů. U Pavla Labounka nejs. - pouze písemně (děkovné dopisy od T-mobile za provolané hodiny objevila manželka a chce mi sebrat telefon).

Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama