Přípravky: hodnocení uplynulého týdne

V poklidném týdnu jsme potrénovali a jediným vzrůšem byl pokus Míly Franze o sebepoškození při klidném a přátelském fotbálku starých gard (někdo už mu řekněte, že jsou i jiný sporty, např.šachy, aquabely, potápění se zátěží, kde se může prezentovat v plném svém sportovním umu a teoreticky si nemůže ublížit nebo v případě toho potápění jen jednou). Navíc, jak jste viděli, není to moc velký hrdina a bajný Meresjev je vedle něj jak Bolt na 100 metrech. Opusťme Mílu s jeho úrazem a jde na víkend.

Ten byl plný turnajů a každý ročník si sehrál ten svůj. V sobotu hrály 2007ičky další díl Ministaru 2007 v Běchovicích. Netradičně od 14,oo a to nás dost rozhodilo. Těšili jsme se na derby pražských "S" a teď tohle. Žádali jsme ligovou komisi o přeložení derby třeba na neděli 8,30 (na raní časy jsme v Libiši zvyklí), ale bohožel zamítnuto. Údajně tou dobou mají slávisti doučovací kurs holandštiny a následné pro jistotu i nizozemštiny (osobně si myslím, že na to budou mít dost času, až si budou balit kufry do druhý ligy, ale budiš). A tak špatný psychický klima v mužstvu, neúčast oblíbeného trenéra a žádný párky v rohlíku nás rozhodilo natolik, že už úvodní dva zápasy daly vědět, kde se budem v turnaji pohybovat. A to si asistent Pavel Labounek (pasovaný na hlavního kouče) vzal k ruce asistenta, kterej asi viděl fotbal jen z pendolina. No, když mi slíbíte, že to nebude Labas číst, tak bych v závěru řekl, že se zas tak moc nestalo a třeba to bude příště lepší (aspoň co se těch párků v rohlíku týče).

2005ky si udělaly výlet na turnaj Tatrancupu do pořádajícího Rakovníka a jestli jsme byli rozpačití po turnaji v Roudnici, tak tady nám kluci předvedli, že to uměj a předvedená hra i výsledky je posunuly v součtu kousek dál a jestli jsme minule hledali první vlaštovku, tak tady už bylo ptáků hejno. Nedělávám to, ale chci poděkovat Novotňákům z Nera, že pomohli. Popis turnaje čekám od asistentky Málkové či kritika Málka. A nejde nám o hodnocení místního Bakaláře.!!!!!

2006ky hostily v neděli dopo soupeře v prvním kole OPTIKDODOMU 2006. A bohužel tak, jak pajdal trenér, tak pajdali všichni. Míla už si hodnocení napsal, ke všemu se doznal a nabídl mi rezignaci na post trenéra. Nakonec jsme se dohodli, že stačí, když skončil Komňacký na Baníčku a Míla vyvázl zatím jen s podmínkou do 31.12.2018. Poděkování za uskutečnění turnaje patří p.Kabylovi za delegování rozhodčích, hoteliérovi p.Havlovi za předvedené menu (chválili ho i učástníci ze Žatce nebo Rakovníka), dík patří i Pepovi Dohnanskému ml. za brzký příchod do restaurace, Romče Trédlový za zajištění cen pro všechny účastníky (jeden čokozajíc potvora - mi uvízl neznámo jak v tašce, chtěl jsem ho přinést, ale řekl mi, že jestli to udělám, tak že někoho pokouše, tak jsem mu dal za uši a visí u mě v lednici. Další dík patří Klírům od 2007iček za zapůjčení magnetické tabule (pokud ji budou chtít zpátky, tak je u p. Bučka v místní sběrně, asi tam bude dělat taky nějaký turnaj. Děkujeme i všem, kteří přišli fandit a konzumovat v místní restauraci (těm zejména), děkujeme i těm, kteří nepřišli a váleli se doma na gauči a velký dík samozřejmě i p. Míškovi, že to tam s váma, Vy bando jedna, vydržel. Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama