Muži A: Vraný - Libiš 0:1 (0:0)

Ve 22.kole jsme hráli na hřišti ve Vraném a zvítězili jsme 1:0 (0:0), když vítěznou branku vstřelil asi tři minuty před koncem Šmíd.
V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, většinou se hrálo mezi velkými vápny. Domácí hráli jednoduše, nakopávali míče na svého vysokého kapitána na hrotu, našeho brankáře ohrožovali pouze centrovanými míči ze stran. Ani naše mužstvo si nevypracovalo vyloženou příležitost, do slibných pozic se dostal Baratynskyy, obrana domácích jeho střelecké pokusy zblokovala. Domácí dostali zhruba deset minut před poločasem druhou žlutou a tedy červenou, když jejich hráč nejdřív zastavil faulem Hrdého v době, kdy jsme se dostávali do krásného brejku tři na dva, stejný hráč o pět minut později opět chytil rukou pronikajícího Hrdého. Druhou půli jsme měli opticky více míč na kopačkách, ale do koncovky nám to pořád nevycházelo. Domácí vystřídali a jejich náhradník dvakrát nepříjemně vystřelil na Lomského. Tlačili jsme se častěji do zakončení, ale dočkali jsme se až těsně před koncem, když Trojanův přesný pas za obranu našel nabíhajícího Jiráně, jeho přihrávka našla ve vápně nehlídaného Šmída a ten neomylně skóroval. Závěr jsme odehráli takticky a soupeře jsme k naší brance nepustili, naopak Jiráň po centru Kvídy přestřelil z voleje branku.

Lomský - Zuskin, Kabyl, Trojan, Škoda - Šmíd, Řepka, Baratynskyy, Těmín - Kvída, Hrdý střídali Matoušek, Jiráň

Václav Havel: Na menším hřišti se hrál bojovný zápas, obě mužstva dobře bránila, my jsme si v závěru vybojovali jedinou branku utkání a tím i tři body. Vinou zranění a nemocí jsme dnes měli k dispozici pouze dvanáct hráčů, jsme spokojeni s bojovností a s tím, že jsme se snažili až do závěrečného hvizdu o vstřelení gólu, dočkali jsme se po krásném dlouhém míči za obranu. Kluky jsem pochválil, hráli až do samého konce.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama