Muži A: Libiš - Čelákovice 1:0 (0:0)

Ve 21.kole jsme doma porazili mužstvo Čelákovic 1:0 (0:0). Od začátku utkání se utkání hrálo pod naší taktovkou, hosté se dostávali k naší brance sporadicky, my jsme měli trvalý tlak a zákonitě přicházely šance. Naše střely buď minuly branku soupeře nebo je zneškodnil výborně chytající gólman hostí. A tak se neujaly střely Kvídy, Baratynského, Matouška, Škodovu dělovku vyrazil brankář, následná hlavička Škody šla vedle a v největší šanci se objevil Těmín, prošel obranou a postupoval zcela sám na branku, opět se vyznamenal brankář a jeho šanci vychytal.
Ve druhém poločase se utkání změnilo v hru na jednu branku, byli jsme stále aktivní a snažili jsme se ohrozit čelákovickou branku, dočkali jsme se až sedm minut před koncem, když na centrovaný míč Škody si perfektně naběhl Bartoň a hlavou vstřelil jedinou branku utkání.

Lomský - Bartoň. Trojan, Škoda, Šmíd - Těmín, Řepka, Baratynskyy, Hrdý - Kvída, Matoušek střídal Jiráň

Václav Havel: Pochvala pro kluky za vůli, v prvním poločase jsme zápas mohli rozhodnout, hosty držel ve hře brankář, ve druhém poločase náš tlak sílil a dočkali jsme se vítězné branky. Byli jsme po celé utkání jednoznačně lepším mužstvem, výhra je zasloužená, měli jsme ale dát více gólů a hlavně dřív.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama