Mladší přípravka 06: 1.kolo OPTIKDODOMU LIGY - 3.místo

OPTIKDODOMU 13.4. - Libiš

Mladší přípravka 2006

Tak máme za sebou první díl ze série OPTIK. A přiznejme, nepříliš úspěšný. Konečné třetí místo je zklamání. Jedno vítězství a dvě porážky je určitě méně, než jsme čekali a určitě méně, než na co naše mužstvo má. Nebudeme hledat výmluvy na to, že polovina hráčů měla zdravotní potíže a místy jsme spíše připomínali sraz pacientů tuberkulózy. Hlavně zápas s TJ Straky mrzí a opět se projevila naše bolest s proměňováním šancí.

A právě TJ Straky nám los určil jako prvního soupeře. Bojovnější hosté se do nás pustili bez bázně a hany a zaslouženě se ujali dvoubrankového vedení. My celý zápas jen dotahovali a soupeř na každý náš gól odpověděl. My své šance nedokázali proměnit, kdežto hráči Strak ano a i proto byl konečný výsledek 3:4. Druhý zápas s Tatranem Rakovník jsme začali přesně tam, kde skončil zápas první. Opět trápení bez pohybu a přesné přihrávky. Až od druhé půlky se výkon našeho mužstva zlepšil a konečně se bylo na co dívat. Bylo z toho vítězství 7:2. Ve třetím zápase jsme narazili na starého známého z podzimu a nejlepší mužstvo turnaje SKJ Junior Žatec. I když jsme tento zápas prohráli 5:8, podalo mužstvo nejlepší výkon na turnaji. A zase ohraná písnička o proměňování šancí, my nedali a soupeř tvrdě trestal. Nicméně vítězství Žatce bylo zasloužené. Jeho hráči ve všech třech zápasech nezaváhali a bez ztráty bodu vyhráli turnaj.

Při absenci Natálky Šťastné a Davida Hynka nás (a to velmi dobře) doplnili hráči minipřípravky a já bych touto cestou rád poděkoval Simče Havlíčkové, Pavlu Labounkovi nejml. a Robinu Jaškovi za pomoc v turnaji. Všichni tři podali dobré výkony a v konkurenci starších hráčů se rozhodně neztratili. Také bych rád ocenil všechny napůl zdravé hráče, že přišli a odehráli tři těžké zápasy v nepříliš přívětivém počasí. Je to po horečce hrající David Pokorný, kašlající Pavel Labounek a Tóba Stejskal a konečně Franta Loš, který když se podívá na kvetoucí topol, nemůže popadnout dech.

Výsledky Libiše :             

Libiš - TJ Straky 3:4

Libiš - Tatran Rakovník 7:2

Libiš - SKJ Junior Žatec 5:8

Střelci: R.Jaško 4, S.Novotný 4, F.Loš 2, P.Labounek 2, S.Havlíčková 1, D.Šoul 1, D.Pokorný 1

trenér : Milan Franz

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama