Přípravky: program na 12. týden 2014

Tak vážení, v neděli nám skončila halová sezona. Jedna kapitola končí a druhá začíná. Do 14 dní začne okresní soutěž a satelitní turnaje (ministar 2007, Optikdodomu 2006 a Tatrancup 2005) a když ten rozpis vidím, není tam jediný volný víkend a naopak spoustu zápasů musíme předehrát a nebo dohrát v týdnu.

Solidní výsledky z podzimní části nás pasují za favority ve svých soutěžích a kvalitní zimní příprava tomu přihrává. Teď to ještě doladit na hřišti. Obávám se, že největším soupeřem nám bude malej počet hráčů. Je nás jak do mariáše a proto žádám rodiče, aby s trenéry komunikovali. Trenéři by mohli tento víkend nechat volný, aby si děti užily babičky, dědečky a jiné formy příbuzenstva. Míla Franz vyhrál zájezd k moři (někam na Krym) a tak dostal za úkol tam nějaký talenty zajistit. Dva měsíce se učil ukrajinštinu, tak snad pořídí.

školička: úterý a čtvrtek od 16,45 trénink
minipřípravka: středa od 17,oo na gymplu proti 2006kám a pak si řeknem, kdy s tím seknem
2006ky: to samé, co o patro výš
2005ky: úterý, středa a čtvrtek trénink od 17,oo

Někteří (všechno známý firmy) se dožadujou schůzky přípravek a zhodnotit zimní sezonu. Maskujou to přáteláčkem otců versus trenéři, ale já za tím vidím bůček v udírně, vuřty nad ohněm, spoustu piva a i něco na pořádnej záklon. Tak jo . V pátek 21.3.2014 od 16,30 na sokole. Info u trenérů.

Standa Míšek

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama