Muži B: Libiš - Tišice 1:2 (1:2)

Branky: Pilař (P) - Novák, Lauda

Sestava: Kaul, Mráz, Ryšlavý ml., Bartoň, Franz, Pospíšil, Tichota, Novák, Pilař, Novotný, Vdovicyn.

Střídali: Havel Lukáš, Žák, Hadrava, Urbanec.

Dnes jsme začali velmi dobře a v 10.minutě jsme se ujali vedení z pokutového kopu Pilařem. Ještě asi deset minut jsme hráli dobře, ale po naší chybě hosté srovnali a do poločasu jsme hráli jako opaření a hosté nám přidali druhý gól, který byl nakonec vítězný.

Myslím, že to bylo velmi dobré utkání z obou stran až na některé zákroky, které do fotbalu nepatří. Náš klíčový hráč má naštíplý kotník a má nohu v sádře. Ovšem ke konci utkání musel jiný náš hráč rovnou pod sprchy za hrubý faul na hostujícího hráče, který musel ze hřiště, ale jak to s ním dopadlo, nevím.

Byl bych rád, aby tyhle zákroky ve fotbale nebyly, náš hráč byl potrestán zaslouženě červenou kartou, ale hostující hráč nedostal ani žlutou za hrubý faul a je z toho sádra, tím chci jenom říct, že by se někteří hráči měli nad sebou zamyslet, protože chodíme všichni do práce !!!!!!! Hrající asistent Urbanec.

Trenér Libor Tichota: Plně se ztotožňuji s hodnocením trenéra Urbance. Na začátek jarní části se hrál dobrý fotbal. My vstoupili do zápasu výborně. Soupeře jsme nepustili moc do hry a dokonce jsme šli do vedení po proměněné penaltě. Podle mého názoru nám tato brzká branka více ublížila než pomohla. Hráči se přestali pohybovat a začali jen bránit. To nakoplo hostující hráče a obraz hry se otočil. Tišičtí si vybojovali během chvíle několik rohů a každý z nich pro nás zaváněl brankou. Ač jsme si před zápasem říkali, že ve standartkách je soupeřova síla, vždy jsme je nechali v klidu hlavičkovat. Bylo jen otázkou času, kdy v této části hry dostaneme branku. Po ní jsme se chtěli opět dostat do hry, ale rozjetý soupeř byl na koni. Škoda, že se nám nepodařilo udržet nerozhodný výsledek až do poločasu. I druhá branka byla soupeři darovaná.

Do druhého poločasu jsme nastoupili opět s aktivní hrou a během prvních tří minut jsme měli dvě jasné šance na vyrovnání. Bohužel naše koncovka je stále tam, kde byla celý podzim. Celý druhý poločas se hrál ve vysokém tempu nahoru dolu. Hosté se postupně více zatáhli a již chtěli výsledek ubránit a hrozili rychlými brejky. Pak přišel blikanec našeho hráče a my museli správně do deseti. Neočekávaně nám to ale pomohlo a zbytek zápasu jsme soupeře zatlačili před jeho branku. Ten ale dobře bránil a do vážnější koncovky nás nepustil a naše centry ze stran našly vždy jen brankaře Hádka. Podle mě by zápasu slušela remíza, ale bohužel stále nemáme útočníka, který by dovedl rozhodovat zápasy. Navíc naše hra je až moc měkká a když už, tak si pleteme tvrdost ze záludností. 

Jinak vysvětlení pro hráče Tišic k našemu naštípnutému kotníku. Hráči Tišic argumentovali, že se to stalo v normálním souboji. Ale to bylo již pouze dokončení. Protože ten zákrok proběhl o pět minut dříve a nepostřehl ho ani rozhodčí (ale to známe i z ligy). Pak již šlo opravdu pouze o souboj o míč, ale po něm už bolest v kotníku byla velká, že hráč musel odstoupit. 

Jinak moc souhlasím s druhým trenérem Urbancem, že někteří hráči zapomínají na těžkou dobu ohledně zaměstnanosti.


Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama