Muži A: Libiš - Semice 7:1 (1:0)

V 19.kole jsme hráli doma s mužstvem Semic, utkání se změnilo v naši kanonádu, zvítězili jsme 7:1 (1:0). Od začátku jsme působili fotbalovějším dojmem, už v prvním poločase jsme měli dostatek šancí, prosadili jsme se pouze jednou po hlavičce Kabyla. Na začátku druhého poločasu se hosté dočkali vyrovnání, tato branka nás nakopla k ještě větší aktivitě, soupeře jsme jednoznačně přehrávali a naprosto zaslouženě jsme se dočkali dalších branek. Druhý gól po přiklepnutí Kabyla vstřelil Zuskin, při třetím našel Těmín hlavu Baratynského, čtvrtý přidal Škoda z penalty po faulu na Řepku, pátý dorazil po střele Škody opět Kabyl, při šestém nabídl Škoda tutovku znovu Baratynskému a sedmý po akci Jiráň - Matoušek zakončil ve skluzu Jiráň. V zápase jsme ještě čtyřikrát trefili brankovou konstrukci, další dva góly nám překazil ofsajd a několik loženek jsme stačili zahodit. Po velmi pohledné hře jsme dosáhli rekordního vítězství.

Lomský - Čadek, Kabyl, Hrdý, Zuskin - Škoda, Těmín, Šmíd, Řepka - Baratynskyy, Matoušek, střídali Bartoň, Jiráň, Franz, Ryšlavý

Václav Havel: Dnes si museli diváci pochutnat, předvedli jsme spoustu krásných akcí, mraky šancí, tyče, břevna a sedm gólů. Byl to velmi příjemný pohled na naše kluky, na naši hru, soupeř si s námi vůbec nevěděl rady, takže opět spokojenost.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama