Muži A: Libiš - Příbram 3:0 (0:0)

V 18.kole jsme doma porazili celek Spartaku Příbram 3:0 (0:0). V prvním poločase se nám příliš nedařila kombinace, hosté na tom nebyli o nic lépe. Naše obrana nepustila soupeře k žádné šanci, my měli dvě - první měl Jiráň, jeho střelu k tyči vyrazil gólman nohou na roh, druhou měl po poskytnuté výhodě Matoušek, ale netrefil branku. Do druhého poločasu jsme udělali dvě změny, ale hlavní změnou byla aktivnější hra. Do vápna soupeře jsme se dostávali stále častěji, za aktivitu a přesnější kombinaci jsme byli odměněni třemi přesnými zásahy. Nejdřív se Matoušek u lajny zbavil obránce a jeho centr zakončil nikým nehlídaný Zuskin, druhý gól přidal Škoda z přímého kopu a třetí gól padl po výstavní ráně Matouška, ta se odrazila od břevna možná za brankovou čáru, Zuskin pro jistotu míč vrátil hlavou do branky. V zápase jsme se těžkopádněji rozjížděli, druhá půle už byla v naší režii, soupeře jsme zatlačili a v rozmezí asi dvanácti minut jsme vstřelili tři góly.

Lomský - Čadek, Trojan, Kabyl, Zuskin - Baratynskyy, Těmín, Řepka, Škoda - Jiráň, Matoušek střídali Hrdý, Šmíd, Bartoň, Franz, Ryšlavý

Václav Havel: První půle se mi moc nelíbila, do druhého poločasu jsme udělali dvě změny, ale hlavně jsme změnili posty a chtěli jsme zvýšit aktivitu, chtěli jsme hrát přímočařeji. Vytvořili jsme si tlak a zaslouženě jsme utkání dostali na svoji stranu, s druhým poločasem jsem byl spokojen.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama