Muži A: Libiš - Hrobce 4:1 (3:0) domácí přátelské utkání

Poslední přípravný zápas jsme odehráli v sobotu na našem hřišti a porazili jsme mužstvo hrající I.A třídu Ústecka 4:1 (3:0). Počasí nám dovolilo odehrát zápas na našem hřišti, které bylo dobře připravené, nicméně míč poskakoval a i na pohyb to bylo náročnější než umělka. Od začátku utkání jsme byli lepším mužstvem, svoji převahu jsme vyjádřili i střelecky, soupeř snížil až těsně před koncem z penalty. Naše branky vstřelili Škoda, Řepka, Jiráň, Těmín. V utkání se prostřídali všichni hráči, vyzkoušeli jsme si, jak budou někteří reagovat na hru na jiném postu.

V brance byl Lomský, v poli se střídali Trojan, Kabyl, Zuskin, Čadek, Řepka, Těmín, Škoda, Šmíd, Hrdý, Matoušek, Jiráň, Baratynskyy, Bartoň, Kvída.

Václav Havel: Kluci si začínají zvykat na normální trávu, přestože bylo hřiště uválcované, tak jsou na něm po zimě nerovnosti a kontrola míče je přece jen složitější, ale kluci se s tím vyrovnali dobře, byli jsme aktivnější, vypracovali jsme si dobré příležitosti, dali jsme čtyři branky, dobře jsme si zahráli, s průběhem poslední přípravy jsme spokojeni. Teď už se těšíme na mistráky.

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama