Mladší přípravka: roč. 2006 - 3.místo

Mladší přípravka 2006

Turnaj Milovice 9.3.2014 (3.místo)

Milovická umělá tráva nám očividně sedí. Opět jsme se umístili na stupních vítězů. A přiznejme si otevřeně, na oba týmy Bohemians jsme asi neměli. I když naši hráči potrápili Bohemky nejvíce a kdyby měli více sil, tak věřím že s "B" týmem bychom bod uhráli a s Natálkou v sestavě bych věřil i ve vítězství. Tímto Natálku za celé mužstvo pozdravuji a přeji brzké uzdravení. 

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti již tradičnímu soupeři a to Kosteleci. Hráči i trenéři už asi musí mít z Libiše komplex. Za celou zimní přípravu s námi uhráli jediný bod. V neděli opět prohráli, a to 3:1. V zápase jsme byli lepším týmem a jediný gól naši hráči soupeři darovali. Do druhého zápasu proti Poděbradům vlétli naši hráči jako uragán a ještě neběžela ani třetí minuta, když na ukazateli skóre svítil stav 3:0. Za další 4 minuty to bylo 5:0 a poprvé (v turnaji naposled) jsem si dovolil luxus vystřídat na zbytek zápasu Frantu Loše. Celkové skóre se zastavilo na výsledku 7:3. Ve třetím zápase proti "áčku" Bohemians jsme dvakrát vedli a nakonec prohráli 2:4. Zápas proti kvalitnímu soupeři se zlomil ve druhé části, kdy našim hráčům očividně docházely síly a naplno se projevily individuální schopnosti hráčů z Dolíčku. Ve čtvrtém zápase proti domácím hráčům TJ Straky už jsme vedli 2:0 a zdálo se být vše jasné. Jenže opak byl pravdou. A asi i mým přičiněním, kdy jsem podlehl vývoji a necitlivě vystřídal, se stav otočil na 2:3. Straky do té doby nezískaly ani bod a urputně bránily příznivý výsledek. Naši hráči silou vůle dokázali z tohoto zápasu vydolovat aspoň bod za konečnou remízu 3:3. Před posledním zápasem už jsme měli jisté 3.místo a jen vítězství nad "béčkem" Bohemky nás mohlo posunout na druhé místo. A i když jsme v tomto zápase prohráli 2:3, odehráli naši hráči nejlepší utkání v turnaji. Bylo vidět, že síly docházejí, ale vůle a bojovnost byla příkladná. Hráči si sáhli na dno sil a po zápase většina sotva táhla nohy. Konečné třetí místo a bronzové medaile jim byla odměnou.

Nejlepším hráčem našeho mužstva byl zvolen David Pokorný a Tóba Stejskal byl vyhlášen nejlépe bránícím hráčem turnaje. Jednotlivé zápasy byly 16 minutové a asi lze souhlasit s názorem rodičů, že jsem měl střídat v kratších intervalech. Nestalo se a já se zkusím polepšit. Chci poděkovat hráčům i rodičům za vzornou reprezentaci a jsem rád, že mi po nepovedené sobotě vylepšili neděli.

Sestava: Uher - Loš, Hynek, Stejskal, Pokorný, Šoul, Novotný

Výsledky:           Sokol Libiš - Kostelec                     3:1 (Šoul 2, Loš)

                           Sokol Libiš - Poděbrady                  7:3 (Pokorný 5, Šoul 2)

                           Sokol Libiš - Bohemians "A"           2:4 (Loš, Pokorný)

                           Sokol Libiš - TJ Straky                     3:3 (Šoul 2, Pokorný)

                           Sokol Libiš - Bohemians "B"           2:3 (Šoul, Loš)

Milan Franz                                                                             

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama