Mladší přípravka: 2.místo - halový turnaj Kralupy

Mladší přípravka

Turnaj Kralupy 16.3.2014 (2.místo)

K poslednímu halovému turnaji do Kralup jsme jeli skutečně jako mladší přípravka, protože se v mužstvu sešli zástupci ročníků 2007-2005. A závěr halové sezóny to byl povedený. Snad s výjimkou domácích FK Kralupy a Vojkovic se sešlo pět vyrovnaných mužstev. A skončit na druhém místě v konkurenci týmů SK Slaný, Čechie 05, Čechie 06 a Vaňova lze určitě považovat za úspěch.

A právě s Vaňovem jsme začali naše učinkování v turnaji. Soupeře naši hráči do žádných větších šancí nepouštěli a po gólech Franty Loše a Tondy Hnaše jsme vedli 2:0. Soupeř v úplném závěru jen korigoval na konečných 2:1.Ve druhém zápase proti jednomu z favoritů turnaje Čechie Kralupy 05 jsme byli po celý zápas pod velkým tlakem. V tomto zápase nás podržel gólman Jirka Uher, když zabránil několika velkým šancím Kralup. V závěru při nás stálo i štěstí, když soupeř nastřelil tyč. Zápas skončil pro nás šťastnou remízou a prakticky rozhodl o našem celkovém druhém místě, protože Čechie 05 si zkomplikovala život porážkou od svých mladších kolegů ročníku 2006. Naším dalším soupeřem bylo mužstvo Čechie 06. Z tohoto zápasu jsem měl malinko obavy, přece jen jsme nastupovali proti mužstvu, které porazilo Čechii 05. Ale hned od začátku byly mé obavy rozptýleny, poněvadž se kluci zakousli do soupeře a po gólu Franty Loše a dvěma Ondry Marka, zlomili zápas v náš prospěch. Ale bylo sympatické, že hráči Čechie to nezabalili a snažili se alespoň o čestný úspěch. Ovšem v cestě jim stála spolehlivá obrana a když už něco prošlo, tak šanci utnul výborný Jirka v bráně. V dalším utkání proti FK Kralupy to bylo vraždění neviňátek. S fotbalem to mělo pramálo společného, každý si chtěl dát gól a i proto se skóre zastavilo na ještě milosrdných 9:0. Pokud jsme chtěli pomýšlet na celkové vítězství, museli bychom v dalším zápase porazit SK Slaný. I přes porážku 0:1 jsem byl s výkonem spokojený. Suverénního vítěze turnaje, který neztratil ani jeden bod a nedostal žádný gól, naši hráči potrápili ze všech mužstev asi nejvíce. Poslední zápas turnaje se odvíjel v podobné režii jako zápas s FK Kralupy a mužstvo Vojkovic dostalo jen o jeden gól méně.

Pro mě osobně bylo překvapením výkon benjamínka v naší obrané čtveřici, zástupce Goganovy tlupy Lukáše Beneše. V konkurenci o dva roky starších hráčů se neztratil a naopak patřil k těm lepším. I výkony ostatních obránců byly velmi dobré a tak trochu zastínili své kolegy v útoku. Těm se hra dopředu zase až tak nedařila, ovšem musím dodat, že většina z nich si dobře plnila obrané povinnosti. Nelze nezmínit výkony Jirky Uhra, který byl po zásluze oceněn nejlepším brankářem turnaje, jen tak dál.

Sestava: Uher – Loš, Hnaš, Beneš, Marek, Šoul, Málek, Pokorný, Novotný

Výsledky:      Libiš – Vlci Vaňov      2 : 1 (Loš, Hnaš)

                       Libiš – Čechie 05      0 : 0

                       Libiš – Čechie 06      3 : 0 (Marek 2, Loš)

                        Libiš – FK Kralupy    9 : 0 (Pokorný 4, Málek 3, Marek, Novotný)

                        Libiš – SK Slaný        0 : 1

                        Libiš – Vojkovice       8 : 0 (Novotný 2, Loš 2, Hnaš 2, Málek, Pokorný)

 Milan Franz



ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama