Přípravky: 2x ZLATO Z BENÁTEK !!!

Turnaje přípravek ročníku 2007 a 2006 aneb Zlatá sobota v Benátkách

 

Benátky 8.2.2014 dopoledne - 2007 (1.místo)

Nemocemi a jinými problémy zdecimované mužstvo 2007-iček a jen s jedním hráčem na střídačce vybojovalo po statečném výkonu zlaté medaile. To ještě Pavel Labounek nejml. a Tomáš Zahálka nastupovali se zdravotnímy problémy. Mužstvo velmi dobře doplnil Robert Jaško z mužstva Neratovic, ten byl trenéry zvolen za nejužitečnějšího hráče Libiše. V turnaji náš tým ztratil jen dva body za remízu s velmi dobře hrajícím Mělníkem a Ondra Zahálka nepustil za svá záda ani jeden gól, za což byl po právu vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. O vítězi nakonec rozhodoval rozdíl skóre mezi námi a právě Mělníkem, jelikož i ten (stejně jako my) všechny zbylé zápasy vyhrál. Naši hráči svůj poslední zápas zvládli na jedničku, když soupeře ze Všejan deklasovali 11:0. Mělník musel v posledním zápase vyhrát o 9 branek. To se mu nepovedlo a my odvážíme zlato. Při absenci několika opor a dokonce i hlavního trenéra je to velký úspěch našeho týmu. Mužstvo vedl pan Labounek nejst. a i jemu patří lví podíl na úspěchu našich nadějí. Výsledky a střelce turnaje se ještě pokusím doplnit později.

Sestava: O.Zahálka - Labounek, Beneš, Jaško, T.Zahálka, Kunfront

 

Benátky 8.2.2014 odpoledne - 2006 (1.místo)

Ani mužstvo 2006-ek nenastupovalo kompletní a také jen s jedním hráčem na střídačce. Do sestavy se vrátil po delší pauze David Hynek a naštěstí pro nás se na něm delší výpadek nějak zvlášť neprojevil. Naše vítězství v turnaji se rodilo mnohem krkoloměji a přiznejme, že i shodou náhod a překvapivých výsledků ostatních mužstev.

Přitom turnaj začal pro nás víc než dobře. V prvním zápase jsme nastoupili proti AFK Milovice a po brankách Dády Šoula, Franty Loše a Natálky Šťastné vcelku v pohodě vyhráli 3:0. V dalším zápase přišlo tvrdé přistání na palubovku a porážka 0:1 od družstva AFK Pečky. V tomto zápase se obě mužstva předháněla, kdo kopne balón výš a dál. V utkání, které nepobralo nic z fotbalové krásy, vyhrál ne lepší, ale šťastnější. Ve třetím zápase se naše hra přece jen zlepšila, ale se střílením branek jsme byli stále na štíru. Byla z toho remíza 1:1 a naše šance na dobré umístění se velmi vzdálila. V dalším utkání jsme góly Franty Loše a Natálky porazili TJ Straky 2:0 a naše akcie zase malinko stouply. Pokud bychom chtěli z Benátek odvézt cenný kov, museli jsme v posledním zápase proti Vyšehradu uspět. Po dvou gólech Dády Šoula, Natálky Šťastné a jednom gólu Davida Pokorného jsme v klidu vyhráli 5:1. V tuto chvíli už bylo jasné, že můžeme skončit nejhůře druzí. A pokud by Pečky v posledním zápase turnaje ztratili body, je náš tým zlatý. To se povedlo a my lepším rozdílem skóre obsadili první místo.

Nejlépe bránícím hráčem turnaje byl zvolen Franta Loš. Po tolika odehraných turnajích a zápasech se konečně dočkal zasloužené odměny za výkony, které podával. Nejužitečnější hráčkou našeho družstva trenéři zvolili univerzálku v našich řadách Natálku Šťastnou.

Naše mužstvo na turnajích nedostává moc branek, ale ani jich bohužel moc nedává. V každém utkání se dostaneme do mnoha šancí, ale jen velmi málo proměníme. Snad se to v tomto turnaji zlomilo a příště už bude naše produktivita na lepší úrovni.

Výsledky:

Libiš - AFK Milovice 3:0, Libiš - AFK Pečky 0:1, Libiš - Benátky 1:1, Libiš - TJ Straky 2:0, Libiš - Slavoj Vyšehrad 5:1

Sestava: Uher - Loš (2), Hynek, Šťastná (4), Pokorný (2), Šoul (3)

Milan Franz

 

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama