Přípravky: Hodnocení turnaje a soustředění + foto

Hodnocení tohoto již končícího týdne bude ve dvou rovinách.

2007ičky si v týdnu poradily s Mělníkem na hale gymnásia a jako by to bylo znamení pro turnaj sobotní na Odolce. Možná se nám měla trošku motat hlava ze soupeřů, navíc jsme zase vysvětlovali odkud jsme. A pak se rozjel seriál, kde do posledního hvizdu výbornýho sudího neměl nikdo nic jistýho. 7 účastníků a snad jsem tak vyrovnaný turnaj ještě nezažil (a že jsem zažil věci). Po 3.kole jsme měli 2 body a vypadalo to na ručník, ale zápas po zápase, s velkým sebevědomím a ohromným nasazením šla celá parta za zlatým rozuzlením. O vyrovnanosti svědčí fakt, že mezi vítězem a pátým celkem byl pouhý bod.

Takže suma-sumárum: Sparta "bílá" 1:1, Ústí n/L 1:2, Ďáblice 0:0, Děčín 4:1, D.Chabry 4:0, Sparta " červený" 1:0. Střelci: Labounek 5x, Jistebnický 2x, Zahálka T. 1x, Kunfront 1x, Klír 1x a Beneš 1x. Krom zlata na krku byla Simča Havlíčková nejlepším hráčem turnaje a Ondra Zahálka nejlepší brankář turnaje. Na hale, kam kdysi jezdila nejlepší mužstva Evropy hrát volejbal, se po turnaji fotili vítězové z Libiše se zlatou medailí na krku. Děkujeme jim a trenérům za nádherný zážitek (měl jsem 8 kafí a ve 2 v noci jsme u Spolany počítal netopýry).
 
A teď z jiného soudku. Třídenní soustředění 2005ek a 2006ek. V zimě jsme nikdy nic takovýho nedělali a navíc jsem neměl moc času a tak jsme se trošku bál, aby z toho nebyla ostuda. Opak byl pravdou. Pavel Havel a oba Franzové to vzali za správnej konec. Slušný počasí, dobře připravenej program a hlavně dobrá nálada a snaha udělat něco navíc. Vedle tvrdý práce zůstal čas i na florbálek a v neděli na závěr čas na krytý bazén. Nikdy jsem tam nebyl a nevim, co mě to popadlo, ale šel jsem taky. Nejdřív jsme se zasmáli Tobíkovi, když si ve sprše nesundal osušku, abych pak zjistil, že mám omylem plavky manželky. Dole mi jaksi chybělo a nahoře jsem mohl pronajímat, ale dobře, že to byly plavky dvojdílný a šel jsem prostě nahoře bez. Při pohledu na velkej bazén jsem si říkal, co by tomu říkali děti z Afriky - takový vody. Příjemný bylo, že je o 20stupňů teplejší, než mám doma. Tobogán jsem si neužil - nikdo mi neřekl, že tam musím po schodech a v tý rouře bylo málo místa a pořád tam někdo otravoval. Z brouzdáka mě kvůli pochybným plavkám vyhodili a tak nakonec vyhrála vířivka. Dlouho nás tam sedělo o jednoho navíc, ale čočka k obědu mi pomohla k luxusnímu místu (ještě že tam nejsou ryby). Před 17.hodinou mě kluci vzbudili a mohli jsme tak definitivně ukončit zdařilé soustředění.

Standa Míšek

Další fotografie ZDE


ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama