Mladší přípravka 2006: Turnaj Ovčín 4.místo + dodatek S.Míška

Mladší přípravka - 2006

Turnaj 26.1.2014 - Ovčín (4.místo)

 Turnaj, který se p. Míškovi podařilo sehnat na poslední chvíli, se konal v Záběhlicích na velmi kvalitní umělé trávě 3. generace. Bohužel v nafukovací hale byla značná zima a v kabinách to nebylo o moc lepší. Ani organizace turnaje nebyla úplně ideální a zvlášť rozhodčí chvílemi ani sami nevěděli, co mají pískat.

 A právě zmatek kolem rozehrávání brankáře nás stál výsledek prvního zápasu. Ani my trenéři jsme nepochopili (a to jsme tam byli tři), že brankář, bůh ví proč, nesmí vykopávat balón z ruky. A co potom chudák Jiřík. Naše hra oproti minulému turnaji šla nahoru, ale i tak jsme prohráli s Admirou 1:0. Bohužel pokračoval festival zahozených šancí a sérii bez vstřeleného gólu jsme protáhli už na 6 zápasů. A u toho zůstalo i v zápase číslo 7 proti domácímu mužstvu ČAFC Praha. Znovu dobrý výkon v poli, ale ta koncovka. Smolný gól z trestného kopu v závěru utkání a byla z toho prohra 1:0. Ve třetím zápase byla smůla konečně prolomena (zřejmě zapůsobilo, že Míša Kohoutová slíbila za každý gól 20 Kč). Ukázalo se, že prachy vládnou světem, a světe div se, dali jsme konečně branku. Proti Milínu se trefila Natálka Šťastná a byla z toho remíza 1:1. V zápase jsme byli jasně lepší a je škoda, že gólů nebylo více. Pak přišly naše dva nejlepší zápasy (a to nejen v tomto turnaji). Proti Chebu nenastupovali naši hráči jako favorité a soupeř měl pocit, že se porazíme sami. Opak byl pravdou a my po obětavém výkonu vyhráli brankou Davida Pokorného 1:0. Jirka se po prvním smolném zápase vypjal k výborným výkonům a v celém turnaji pustil jen tři góly. Obrana dirigovaná Frantou Lošem, kterému výborně sekundovali Tóba a Natálka, nepouštěla hráče Chebu do větších šancí. I hra útočníků zaznamenala zlepšení a to hlavně směrem dozadu. Výhrou 1:0 jsme připravili hráče Chebu o první místo. Zvláště trenéři soupeřů to velmi těžce nesli a došlo i na slovní výměnu názorů. V posledním zápase turnaje pokračovali naši borci ve zlepšeném výkonu a porazili SK Union Vršovice brankou Pavla Labounka 1:0.

 Jak jsem byl minulý týden kritický, tak velmi rád teď chválím. Škoda jen malého počtu vstřelených branek. S trochou střeleckého štěstí to mohlo být lepší umístění než jen "4.místo". Také bych rád poděkoval celé rodině Labounkových, kteří při absenci Dády Šoula neváhali a přijeli pomoci našemu mužstvu.

Milan Franz

Dodatek kouče Míška: "Uplácet děti v tomto věku penězi je nemorální, co když to teď budou chtít třeba hráči dorostu a také chování p. Labounka nejst. po vypjatém zápase s Chebem nebylo před dětmi profesionální. Jeho výrok na běsnícího trenéra Chebu byl však zdrcující: "Podívej se na mě, jsem sparťan a chovám se normálně." Jinak rozhodčí byl civilista ve věku 17-17 let v zimní bundě a kapuci přes hlavu a bez písťalky."

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama