HOCHY CUP 2014: komentář, výsledky, foto

HOCHY CUP 2014

Hned v první sobotu roku 2014 se stala libišská umělka dějištěm každoročního turnaje v malé kopané. Opět se povedlo organizátorům turnaje pozvat 8 týmů a opět bylo lednové počasí pro fotbal velmi příznivé.

Systém turnaje každý s každým v herním složení 4+1 nabídnul 28 utkání po 15 minutách, řízení všech zápasů bylo svěřeno do rukou rozhodcovské dvojici Kozlík, Máj, která skvěle odpískala sedm hodin hry, vyřešila velmi dobře i sporné momenty některých utkání a především nechávala hře volný spád bez zbytečného přerušování. Oběma ještě jednou děkujeme.

Turnaj nejlépe zvládla partička hráčů pod názvem Smrťáci Obříství, která ve složení Libor Tichota, Lukáš Tichota, Radek Matoušek, Roman Čadek, Ladislav Květoň a David Znamenáček a pod vedením zkušené trenérské dvojice Kamila Moravcová a Lucie Šulcová zaslouženě zvítězila a získala vítězný pohár. Tým šest zápasů vyhrál a v jednom remizoval, získal 19 bodů se skórem 24:6. Radek Matoušek se stal zároveň nejlepším střelcem turnaje s 13 góly (to je v průměru téměř dva góly na zápas, což Ti přejeme i do jarních odvet v krajském přeboru). Libor Tichota byl zase odměněn jako nejužitečnější a nejobětavější hráč, zkrátka všudybyl turnaje.

Druhé místo na turnaji vybojoval tým Sokol Libiš „B“ ve složení Viktor Kaul, Jiří Šerák, Jiří Franz, Ondřej Eisner, Tomáš Vdovicyn, Martin Pazdera, Pavel Holina, Miroslav Žák a Petr Tumpach. Třikrát zvítězili, třikrát remizovali a jednou prohráli, získali 12 bodů se skórem 17:6. Martin Pazdera byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje.

Třetí místo získali hráči týmu Tornádo Libiš, kteří turnaj odehráli ve složení Jan Pekárek, Roman Mroz, Blahoslav Urbanec, Petr Hochmann, Aleš Mráz, Radek Pilař, Michal Novák, Marek Ryšlavý a Martin Novák. Získali stejně bodů jako tým na druhém místě, ve vzájemném zápase však tahali za kratší konec, což je odsunulo na bronzovou příčku. Skóre na turnaji měli 11:6 a zmíněných 12 bodů získali za čtyři vyhrané zápasy. Poděkování, přání a dárek obdržel Marek Ryšlavý, který nejen dobře na turnaji útočil a střílel, ale především se v tento den před 38 léty narodil. Gratulujeme.

Bramborovou medaili získal tým, který přicestoval z nedaleké Prahy – Sokol Vysočany. Třikrát vyhráli a dvakrát remizovali, získali tak 11 bodů se skórem 10:7 a reprezentovali jej David Cabák, Láďa Topinka, Láďa Brázda, Radim Povýšil, Jiří Povýšil, Petr Jambor, Tomáš Záruba a Jakub Pavlík. Děkujeme, že jste se libišského turnaje opět zúčastnili a perfektně jej odehráli jako v loňském roce.

Tým na pátém místě získal 9 bodů za dvě vítězství a tři remízy, vstřelil devět branek a devět branek obdržel. Frontmanem týmu nebyl nikdo jiný než Martin Šobr a jeho Rozmetadlo Zálezlice nastoupilo ve složení Jan Šobr, Libor Mysliveček, Lukáš Havel, Lukáš Krovský, Michal Němec, Vojtěch Rykl, Miloš Werner, Michal Hanuš, Standa Kouba, Roman Ulrych a Jan Ryba. Tým za podpory Jana a Jaroslava Ulrychovými vedla Lenka Šobrová.

Šesté místo na turnaji získal tým Sapho Umyvadlo, který ve složení Václav Čermák, Lukáš Giebel, Michal Primáč, Dušan Rádl, František Loš, Miroslav Loš, Vojta Zán, David Horák, Pavel Šťastný a Tomáš Donev vybojoval 7 bodů za dvě vítězství a jednu remízu se skórem 5:19. Václav Čermák se i přes nepříjemné zranění v turnaji stal nejlepším gólmanem.

Sedmé místo obsadil věkově nejmladší tým turnaje, a to Sokol Libiš dorost. Ani po pěti prohrách v řadě to kluci nezabalili a poslední dva zápasy vyhráli. Se šesti body a s pasivním skórem 7:12 skončili sice předposlední, ale určitě si od všech zasloužili uznání, protože v každém zápase jeli na doraz a své mládí prodali v bojovnosti a nasazení tak, jak se to od dorostu očekává. Libišský dorost hrál v sestavě: Michal Škrna, Jakub Ryšlavý, Adam Knepr, Vojtěch Svatoň, Lukáš Hadrava, František Šelemberk, Filip Mundl, Filip Míšek, Tonda a Vašek Jandourkovi a dohled nad týmem si vzal libišský masér mládeže Libor Svatoň za podpory Libora Tichoty, který se zároveň staral o zdárný průběh turnaje, současně podporoval jako libišský trenér své hráče na turnaji (což byla více jak polovina týmů na turnaji) a bedlivě kontroloval při výkonu svou oblíbenou třetí stranu ve fotbalových utkáních, rozhodčí.   

Poslední, osmé místo, obsadilo mužstvo Sokol Tuháň. Měli nejmenší čas na přípravu, protože účast na turnaji jim byla za původně přihlášený Chlumín nabídnuta těsně před turnajem. Na turnaji se pak představili ve velmi pestré věkové sestavě, za tým hrál nejstarší a zároveň nejmladší účastník turnaje. Vyhráli jeden zápas a se třemi body uhráli skóre 4:22. Přesto se postarali o největší překvapení turnaje, dokázali porazit druhý tým turnaje, libišské béčko. Sestava: Jiří Katrenčík, Martin Weissgarber, Vojtěch Katrenčík, Lukáš Weissgarber, Petr Červený, Martin Adamec, David Šelemberk a Pavel Zavadil.

Výsledková tabulka turnaje
Výsledková tabulka turnaje

Po turnaji se týmy zúčastnily slavnostního setkání v místní hospodě, kde bylo ředitelem turnaje Petrem Hochmannem vyhlášeno celkové pořadí a nejlepší hráči byli po zásluze oceněni. Petr Hochmann zároveň poděkoval všem, kteří poskytli turnaji zázemí – Obci Libiš, Tělovýchovné jednotě Sokol Libiš, Hospodě na hřišti a všem jejich pracovníkům a samozřejmě také poděkoval všem sponzorům za hezké ceny, které turnaji věnovali. Následovalo posezení v přátelské atmosféře do pozdních večerních hodin.

Letošní Hochy Cup je minulostí, nezbývá než ještě jednou poděkovat všem za účast. Jsme opravdu rádi, že vše proběhlo hladce a ke spokojenosti všem. Těšíme se již teď na další turnaj v příštím roce. Těšíme se na Vás.

 

Krásný rok 2014 přeje všem

                                Ivo Havlík, člen pořadatelského týmu turnaje a libišského fotbalového výboru

 

  Fotografie z akce k prohlédnutí zde

  

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama