Starší dorost: hodnocení podzimu trenérem Martinem Pazderou

Celou podzimní část musím hodnotit jako povedenou a pro mě osobně víc než úspěšnou! Před sezónou jsem dával tým horko těžko dohromady a nebýt skvělé práce našeho vyhledávače talentů, Libora Tichoty, tak jsem možná soutěž ani nepřihlásil! Jen díky jeho skvělé práci u libišské mládeže, společným tréninkům dorostu s B mužstvem, jsme tam, kde jsme.

Další krásnou a pro mě i novou skutečností, je chuť kluků do fotbalu, jejich vysoká účast na všech trénincích, přístup k zápasům a odhodlání jít za výsledkem až do konce každého zápasu. Dík patří i všem, co mi za podzim pomáhali s máváním a řízením týmu, ať už to byl Mára Ryšlavý, Ondra Eisner, Radek Pilař, Míra Dombas nebo někdy až příliš obětavý Pan Pospíšil! 

To vše, když se za ten půlrok sejde, tak je z toho radost trenéra a hlavně krásné 6. místo v tabulce. Škoda jen ztracených dvou bodů na Pšovce, zářezu a zisku pouze jediného bodu ve Zvoleněvsi a také vysoké prohry na Kladně. Důležité je, že jsme s nikým, kdo je pod námi, neprohráli a dokázali jsme potrápit i soupeře z vyšších pater tabulky. Tuto kladnou část sezóny 2013/2014, kterou jsme zakončili vítězstvím, jsme také náležitě "oslavili", takže bych se chtěl omluvit panu řidiči z Nerabusu za politý autobus šampaňským (za to může kapitán Vrábel)!

Věřím, že se nám povede i zimní příprava a po jarní části zůstaneme alespoň na tom šestém místě!

Trenér týmu Martin Pazdera

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama