Muži A: Libiš - Nové Strašecí 3:1 (2:1)

V posledním podzimním kole jsme hráli doma s mužstvem Nového Strašecí, které bylo v tabulce o 4 body před námi, a po dobrém výkonu jsme zvítězili 3:1 (2:1). Zápas se hrál na velmi těžkém a náročném terénu, naše mužstvo od začátku bylo aktivnější a brzy jsme se dočkali dvougólového vedení. Po dlouhém míči Trojana přiklepl Baratynskyy na Těmína, ten si míč potáhl a jeho přesnou přihrávku proměnil ve vedoucí gól Matoušek. Stejný hráč dostal kolmici opět od Těmína a skóroval podruhé. Před přestávkou hosté snížili po standartce a přesné hlavičce nepokrytého hráče. Ve druhém poločase jsme se prosadili potřetí, když aut Zuskina propadl na první tyči a Škoda se hlavou nemýlil. Střídající Jiráň měl další obrovskou šanci, šel sám proti brankáři, ten stačil jeho střelu po zemi vykopnout nohou. Soupeři jsme v závěru neposkytli žádnou šanci na zdramatizování zápasu a v pohodě jsme si zopakovali výsledek z minulého kola z Tatranu Rakovník.

Lomský - Kabyl, Trojan, Zuskin , Šmíd - Těmín, Baratynskyy, Janík, Hrdý - Matoušek, Baratynskyy střídali Čadek, Jiráň, Rožánek

Václav Havel: Nové Strašecí dosahovalo dobrých výsledků, nastřílelo 32 branek, jejich bilance venku budí respekt. My jsme od začátku hráli velmi zodpovědně, na složitém terénu jsme se dokázali dobrou kombinací a kvalitní finální přihrávkou dvakrát střelecky prosadit.  Hosté nás ohrozili pouze po standartce. Ve druhém poločase jsme dali důležitý třetí gól, měli jsme ještě další možnosti na zvýšení náskoku, přesto s výsledkem obrovská spokojenost. Byli jsme lepším mužstvem a zaslouženě jsme vyhráli.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama