Muži A: Hodnocení podzimní části

Hodnocení podzimní sezóny A mužstva

Podzim jsme zakončili se ziskem 27 bodů, skóre 22:12, +6 bodů v tabulce pravdy, takže s podzimním účinkováním našeho mužstva jsme velmi spokojeni. Doma jsme měli bilanci 4-3-0 13:5, venku 3-3-2 9:7, celkem 7-6-2 22:12. Na našich 22 gólech se podíleli Škoda 6, Baratynskyy a Matoušek po 4, Řepka 3, Zuskin 2, Janík, Šmíd a Hrdý po 1. Po jarní části naše mužstvo opustilo několik zkušených hráčů (Pochman, Špička, Bičanik, Jirásek, Novák, hostování skončilo Palejovi), museli jsme náš tým omladit a přišlo několik nových hráčů, další přišli v průběhu podzimu.
Po této obměně se začali v naší sestavě objevovat více mladší hráči, Těmín, Hrdý (oba D.Beřkovice), Baratynskyy (Vyšehrad), Řepka a Čadek si také nacházeli více prostoru, Jiráň často střídal, ale prokazoval také svoji nebezpečnost. Podařilo se nám částečně přebudovat mužstvo a nahradit opory z minulých let, získali jsme na přestup mladé a nadějné hráče, kteří naši hru opět oživili. Změnil se i náš herní projev, hrajeme kombinačnější fotbal. Za podzim jsme prohráli pouze dva zápasy, oba shodně 0:1, v Jílovišti a Benátkách. V žádném zápase se nám nestalo, aby nás soupeř přehrával, naopak proměňováním šancí jsme mohli dosáhnout ještě lepších výsledků. V prvním kole jsme prohráli brankou v druhém poločase, od té doby jsme neprohráli ani jeden druhý poločas a dostali v nich pouze jeden gól. Po skončení mistráků naše mužstvo trénuje dvakrát týdně na naší umělce, jeden víkend strávíme na společném zakončení sezóny na horách za účasti nejen hráčů, ale i vedení oddílu.
Poslední předvánoční trénink máme 19.12., pak se opět sejdeme 14.1. k úvodnímu fotbálku. V zimním období se budeme snažit doplnit naše mužstvo o další mladíky, budeme se jako každoročně věnovat nabírání kondice, čeká nás kratší soustředění v Mozolově. Sehrajeme také několik přátelských utkání, s Motorletem, Louňovicemi, Rejšicemi, Poříčí n.Sáz., ještě další dvě se dolaďují.

Václav Havel: Jsme opravdu spokojeni, podařilo se nám nahradit opory z dřívějška, zápas od zápasu jsme byli kompaktnější a hlavně máme v mužstvu hráče, kteří mají smysl pro kombinaci. Děkuji vedení, že tyto hráče přivedlo na přestup, máme opravdu dobrou kostru týmu. Samozřejmě chceme mužstvo ještě doplnit a na jaře potvrdit výkony z podzimu. Nestanovujeme si konkrétní cíl co se týče umístění, naším cílem bylo a je zabudování nových hráčů, nahradit hráče jako byli Pochman, Válek, Jirásek, Špička, Martin Novák, Slezák a další není lehký úkol, ale tento podzim nám potrdil, že jsme si vybrali dobré nástupce. Do konce roku si budeme užívat pohodu, budeme se chválit, ale od začátku zimní přípravy budeme tvrdě makat. Nasadili jsme si laťku, budeme se tvrdě věnovat tomu, abychom ji zvýšili. Nejsem velkým fandou utkání na umělce, odehrajeme jich pět, další už bychom chtěli hrát na trávě.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama