Přípravky: hodnocení uplynulého týdne

Snad se dá říct, že to byl dobrý týden. Minipřípravka zvítězila v dalším kole turnaje. Tentokráte v Klánovicích a to v konkurenci Neratovic, Brandýsa, Č.Brodu, Bohemky a domácích a to je vždycky úspěch. Je vidět, že nově utvořená trenérská dvojice tohoto ročníku si už tkz. sedla a kvalitní treninková práce je vidět. A když navíc vidím časové nasazení trenéra Mroze, že dokáže zápasovou taktiku probírat s kolegy dlouho do noci v pátek i v sobotu a pak jede v neděli do Klánovic pro vítězství - klobouk dolů.
2006ky si v sobotu zajely do Chomutova na další díl Optikdodomuligy pro 2006 a když už jsme všichni jeli tak daleko, tak pro vítězství. A hlavně se nám poprvé povedlo porazit Žatec. Radost z turnaje trošku zkalila cesta domů. Trvala nám kupodivu o hodinu déle a projeli jsme města, kde jsme vůbec neměli jet. To je tak, když si vezmete jako navigaci kolegu Mílu Franze a on se vám v těžký chvíli svěří, že večer testoval v solárku sv.Václavské 18ti stupňové pivo. To se pak objevíte cestou z Chomutova v Jílovém u Prahy nebo u aquaparku v Čestlicích či dokonce v Psojedech. A když jsme se šli zeptat na benzínku kudy do Prahy, tak na nás obsluha volala policii.

V neděli doma na mistráku se Mšenem už bylo vše OK! Tedy Míla i zápas.
2005ky měly lehkou práci. Ve čtvrtek v dohrávce na Mělníku vyhrály s naprostou jistotou a v neděli doma proběhlo vraždění neviňátek a odnesly to Vojkovice. 28 golů, i když jsme hráli ve 3 proti 5. Začátky jsou těžký.

Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama