Muži A: Libiš - Beroun 3:0 (1:0)

V 11.kole jsme doma porazili mužstvo Berouna 3:0 (1:0). Utkání se hrálo na těžkém terénu, přesto jsme měli po celý zápas převahu a od prvních minut jsme se tlačili do zakončení. Hned v úvodu jsme vstřelili gól po krásné akci Těmín - Hrdý - Řepka, krásná přihrávka našla Baratynského a ten našel úplně volného Škodu, který měl před sebou už jen prázdnou branku. V prvním poločase jsme zahrozili po střele Hrdého, dokázali jsme vstřelit druhý gól, ale praporek nás o radost připravil. Beroun našeho brankáře takřka neohrozil, my jsme i po přestávce pokračovali ve své hře, získávali jsme stále zřetelnější převahu. A přišly i další branky, nejprve po Janíkově rohu se střelou z velkého vápna prosadil Šmíd a o chvíli později se po Řepkově centru zavěsil do vzduchu Škoda a přeloboval hostujícího gólmana. Pak jsme měli asi největší šanci, po skvělé přihrávce Těmína šel úplně sám na brankáře Baratynskyy, ale brankář jeho nájezd špičkou nohy zneškodnil. Poté jsme prostřídali a s přehledem jsme utkání dotáhli do vítězného konce.

Lomský - Kabyl, Janík, Trojan, Zuskin - Těmín, Řepka, Škoda, Šmíd - Hrdý, Baratynskyy střídali Čadek, Jiráň, Franz, Rožánek

Václav Havel: Pochvala pro mužstvo, soupeře jsme jasně přehráli, po ztrátě míče jsme rychle míč získávali a dařily se nám i útočné akce. Vstřelili jsme tři branky, další nám nebyla uznána, další šance jsme neproměnili, kluci se neustále snažili kombinovat, museli mít ze zápasu dobrý pocit, v sychravém počasí náš výkon hřál.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama