Přípravky: hodnocení víkendu

Vše začalo již v pátek dohrávkou 2007iček na Mělníku. Kafe ani limču si tam nedáte, ale fotbal se hrál dobrý. Domácí mají výborný výběr, spoustu dětí a věřím, že to bude do haly na gymplu správný soupeř. Prohry 1:3 a 2:6 nemusí mrzet, šancí jsme měli stejně, jenom nám chybělo víc klidu a přehledu, ale to přijde (střelci: Zahálka T. 2x a Jistebnický 1x). Jiná káva se podávala v neděli dopo na Čechii v Kralupech - výhry 14:1 a 10:1 a střelci: Zahálka T 10x, Havlíčková 5x, Labounek 3x, Klír 2x a Zuskin(2009) 4x. Nemusím rodičům říkat, co to znamená. Zahráli si i další kluci, kteří nedávno přišli. Doufám, že uvidíme i nějaký foto.
2006ky si odehrály další turnaj Optikdodomu na půdě ve Slaném . Opět dobře a spolu se Žatcem jdeme po sdíleném prvním místě na čelo prozatímní tabulky. A nutno dodat, že vzájemný zápas byl parádní a skončil divokou remízou 7:7 a to jsme poslední gol dostali v posledních vteřinách zápasu. Na turnajích nechválím jednotlivce, ale tentokrát udivila žízeň po golech Dády Šoula a tak bych rád vyřídil rodičům, že i trenéři mají žízeň.
2005ky jely v neděli na další díl Tatrancupu do Červeného Újezdu. Namlsáni vítězstvím z minulého turnaje jsme si sedli na zadek. Roudnice a Kladno nás smázli bez problemů a tak jenom domácí nás nechali zvedat ruce nad hlavu. Poučme se !!!!!!!   Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama