Muži A: Semice - Libiš 2:2 (2:1)

Ve 4.kole jsme hráli v Semicích, byl to už náš třetí zápas venku, remizovali jsme 2:2, když v poločase jsme 1:2 prohrávali. Začátek zápasu byl z naší strany velmi dobrý , byli jsme jednoznačně lepším mužstvem, dali jsme branku, ale pro ofsajd nám nebyla uznána, pak Baratynskyy trefil břevno a po dvaceti minutách jsme se dostali do vedení po překrásné akci a chytré trefě Řepky. Po vstřelené brance jsme upustili od koncentrace v naší defenzívě a domácí ještě do přestávky skóre otočili. Po změně stran jsme si vypracovali poměrně dost příležitostí, ale prosadili jsme se pouze jednou, po rohu Janíka vyrovnal Baratynskyy. Byli jsme blízko vítěznému gólu, ale před koncem domácí trefili břevno naší branky. Celkově shrnuto, byli jsme fotbalovější, měli jsme více šancí, mohli jsme vyhrát, ale mohli jsme zrovna tak prohrát, pro diváka to byl hezký zápas.

Kratochvíl - Čadek, Kabyl, Trojan, Hrbáček - Řepka, Škoda, Janík, Matoušek - Baratynskyy, Těmín  střídali Jiráň, Kiršner

Václav Havel: Získali jsme bod, ale měli jsme v prvních dvaceti minutách a pak ve druhém poločase strašně moc nadějných akcí, musíme pracovat a získávat zkušenosti, abychom se vícekrát střelecky prosadili. Poprvé hrál Hrbáček, příští týden doplní naše mužstvo další mladík Hrdý, pokračujeme v obměně našeho kádru, z tohoto pohledu musím kluky pochválit, poznáváme se za pochodu a přesto je naše hra koukatelná.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama