Muži A: Libiš - Vraný 2:0 (0:0)

V 7.kole jsme hráli doma s dosud neporaženým družstvem Sokol Vraný a vyhráli jsme 2:0 (0:0). Od začátku utkání jsme byli výrazně aktivnějším mužstvem, hosté se naši polovinu hřiště dostávali výjimečně, v prvním poločase neměli žádnou šanci, ve druhém jednu, ale střela minula šibenici naší branky. My jsme naopak šancí měli více než dost. V první půli volej Hrdého zlikvidoval brankář hostí, Kabyl uklidil centr těsně vedle, v další obrovské šanci se objevil Řepka po přihrávce Baratynského, přesto, že měl více než půl branky volné, tak nechal opět vyniknout gólmana. Pak po faulu na Baratynského jsme kopali penaltu a střelu Matouška vyrazil brankář Vraného. Ve druhém poločase jsme pokračovali v nátlakové hře, hlavička Kabyla mířila těsně vedle, Šmídova střela proletěla malým vápnem, spousta dalších akcí končila střeleckým pokusem, hodně rohů a centrů odhlavičkoval soupeř nebo zneškodnil nejlepší hráč hostí - brankář. Až deset minut před koncem náš tlak jsme korunovali brankou, střelu Janíka tečoval obránce hostí do své branky. Těsně před koncem se uvolnil Jiráň ve vápně a byl zastaven jen za cenu faulu, penaltu Škody opět gólman vyrazil, ale proti jeho dorážce byl bezmocný. Naši hráči byli za svůj výkon odměněni výhrou, soupeře jsme zcela jasně přehráli.

Lomský - Kabyl, Trojan, Janík, Čadek - Šmíd, Těmín, Hrdý, Řepka- Matoušek, Baratynskyy střídali Škoda, Jiráň, Kiršner, Franz

Václav Havel: Kluci do puntíku splnili stanovenou taktiku, soupeře kromě jedné šance vůbec nepustili do našeho vápna. Je škoda, že z tolika šancí nedáme branku, poločas mohl klidně být 3:0. Na druhou stranu musím říct, že zahození šancí včetně penalty nás nijak nezaskočilo, dál jsme soupeře tlačili a dočkali jsme se po šťastné teči vedení. Předvedli jsme kvalitní kombinační fotbal, jsme spokojeni.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama