Muži A: Čelákovice - Libiš 0:1 (0:1)

V 6.kole jsme zvítězili v Čelákovicích 1:0 (1:0), vítěznou branku vstřelil Zuskin po rohu Hrdého. V prvním poločase jsme měli kromě gólu ještě další šance, ale střelu Škody zneškodnil brankář domácích, Baratynskyy šel úplně sám na gólmana a trefil ho, Baratynskyy hlavičkoval a opět brankář vyškrábl na roh. Na druhé straně při ojedinělé šanci domácích výborně zakročil Lomský. Ve druhém poločase Janík trefil hlavou tyč, Hrdý přeloboval chytře brankáře, míč skončil těsně vedle. Čadkův centr zakončil hlavou Baratynskyy a brankář vyrazil na roh. S přibývajícím časem to domácí otevírali víc a víc, my jsme chodili do brejků dva na jednoho, tři na dva, ale nepodařilo se nám alespoň jednu akci dotáhnout do konce. Domácí se snažili nakopávat míče do našeho vápna, obrana a brankář Lomský si se všemi centry poradili. Na šance by byl výsledek 1:4 spravedlivější, přesto naši hráči za výhru zaslouží pochvalu.

Lomský - Zuskin, Trojan, Kabyl, Škoda - Těmín, Řepka, Šmíd, Hrdý - Baratynskyy, Matoušek střídali Janík, Čadek, Jiráň, Kiršner

Václav Havel: Dobře odehrané utkání, zasloužená výhra, měli jsme dát více gólů a utkání dohrát v klidu. Jsme spokojeni, naši mladíci postupně zapadají do mužstva. Během půlhodiny jsme museli dvakrát střídat, kluci z lavičky perfektně doplnili mužstvo.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama