Mladší žáci: Lobkovice - Libiš (nedohráno)

Dnes od 7,30 jsem začal pracovat na úklidu zahrady po povodních. V 9,00 jsem odjel do práce, kde jsem byl do 15,30 a po příjezdu domů jsem opět musel odklízet naplaveniny na zahradě. V 17,15 jsem vyjel na zápas do Lobkovic, kterým jsme vyhověli se žádostí zápas odehrát. Jsem velký vůl. Omlouvám se všem rodičům svých hráčů, které postihla povodeň jako mě. Určitě alespoň rodiče a hráči z Obříství mohli pracovat na úklidu svých zahrádek, nedej bože domů. 

Dovedu pochopit, že Lobkovice chtěly potvrdit své první místo, a tak jsem s odehráním zápasu souhlasil. Nechtěl jsem narušit regulérnost soutěže. Když nás Lobkovice porazí, jsou jasnými přeborníky okresu. Já o tom nepochyboval a čekal jsem, že nás domácí porazí jasně. V tomto ročníku jsou jasně nejlepší na okrese a klub zaslouží pochvalu za práci s nimi. O hráče je zájem i z vyšších soutěží.
Lobkovicím patří i uznání za to, že navrhly odehrát zápas v Lobkovicích. V Libiši je hřiště silně podmáčené, že od pátku se nedalo trénovat ani za brankami. Potud vše v pořádku. Ani se mi nechce rozebírat zápas a zášť jednoho člověka, který mi zkazil čtvrteční podvečer. Nemám zájem dělat rozbroje mezi Libiší a Lobkovicemi. Vím, že tam jsou schopní lidé a s většinou se dovedu dohodnout a v klidu popovídat, nemám s nimi problém. Z tohoto důvodu zápas a jeho průběh nekomentuji. Lobkovicím gratuluji k vítězství v okresním přeboru, které je zcela zasloužené, jelikož po celou sezonu mají výborné výsledky, o které se zasloužíli výborní hráči.
Svým hráčům děkuji za předvedený bojovný výkon a plnění taktických úkolů. Udělali tím zápas velice dramatický a nenechali domácím vítězství zadarmo. To byl náš předzápasový cíl a ten splnili. Obřístevákům se ještě jednou omlouvám, že jsem je vytáhl od úklidu, ale při našem stavu 12 hráčů, kdy ještě dva odjeli na školu v přírodě, by zápas bez nich čtyř nebylo možno odehrát. Možná i další mohli pomáhat příbuzným. Ještě jednou proto Všem děkuji za účast.
Kluky z Lobkovic a zvláště mladého Šmejkyho, se kterým rád a v dobrém laškuji, chci pozvat na odvetu a nemusí se bát z naší strany žádných odvet. Vy kluci z Lobkovic nemůžete za toho pána a za to, co se stalo a my se určitě nebudeme mstít na Vás. Rádi s vámi oslavíme titul. Trenér Libor Tichota

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama