Mladší přípravka A: STŘÍBRO z Dobroměřic !!! GRATULUJEME

Mladší přípravka A (r. 2004) sobota 29.6. 2013 poslední turnaj sezony a obhájení 1.místa z minulého roku o putovní pohár hejtmanky Ústeckého kraje v Dobroměřicích u Loun. Turnaje se zúčastnilo 20 mužstev rozdělených do 4 skupin. Naše mužstvo bylo ve skupině C.

Základní skupina - Libiš, Chomutov, Sarajevo 2004, Klášterec, Louny B.

Hrálo se 1x 15.minut.

Odehráli jsme 4 zápasy v základní skupině a pak ještě další 3 zápasy o umístění a to vše s jedním hráčem na střídačce.

Počasí nám přálo,turnaj byl velice dobře a kvalitně obsazený a hlavně veškerá organizace a vůbec příprava takového velkého turnaje a starosti s ním spojené, pořadatelé, rozhodčí, sponzoři a překrásné ceny pro všechny týmy si zaslouží velkou pochvalu a poděkování za pozvání. Moc se nám u vás líbilo a jestli se nám to příští rok povede dát náš tým opět dohromady, rádi se s vámi zase sejdeme a přijedeme.

1.zápas Libiš-Chomutov 1-1 branka-TRÉDL.

2.zápas Libiš-Sarajevo 2-1 branky-TRÉDL 2.

3.zápas Libiš-Klášterec 8-0 branky-HAVLÍČEK 3,TRÉDL,ROTTA 2,MATĚJÍČEK,MÁRIO.

4.zápas Libiš-Louny B. 4-0 branky-HAVLÍČEK,MÁRIO 3.

Vyhráváme naši skupinu a dostáváme se mezi 4 nejlepší ze všech skupin z celého turnaje a tam nás čeká těžký soupeř, náš věčný rival Tygříci z Neratovic, Kladno - vítěz krajského finále a Rovensko pod Troskami.

5.zápas Libiš-Neratovice 3-3 branky-HAVLÍČEK,TRÉDL,MÁRIO.

6.zápas Libiš-Kladno 1-0 branka-HAVLÍČEK.

7.zápas Libiš-Rovensko-1-1 branka-TRÉDL.

Byl to velký boj až do konce celého turnaje, kde jsme se dozvěděli, že nás bude čekat penaltový roztřel o první místo a to opět s Neratovicemi, se kterými jsme měli stejné skore, stejný vzájemný zápas i počet vstřelených golů.

Nedovedete si ani představit všech 6 našich borců, jakou měli trému a nakonec na penalty prohráváme a odvážíme si stříbrné medaile za 2.místo. Kluci opouštějí hřiště se slzami v očích. Patří jim všem velké poděkování za jejich bojovnost, kvalitně odehraný celý turnaj a reprezentaci TJ SOKOLA LIBIŠ. Ostudu jsme rozhodně neudělali, jako jediný tým jsme porazili naší bojovností SARAJEVO a to nás může hřát také u srdíčka. Poděkování patří především našemu trenérovi GOGANOVI za pevné nervy s námi a hlavně za to, co nás za ty 4 roky tvrdé práce naučil, jak se opravdu fotbal hraje a dával do toho veškerý svůj volný čas - jsme mu za to moc vděčni. TRENÉRE, DĚKUJEME TI. Rodičům za podporu a povzbuzování při turnajích, zápasech a utkáních.

Sestava na turnaji - ROTTA, TRÉDL, TŮMA, HAVLÍČEK, MATĚJÍČEK, MÁRIO. Trenér ROMAN MROZ.

Nejlepším hráčem našeho týmu byl vybrán Aleš Rotta a získal poukaz na zájezd do Německa, zároveň mu děkujeme za jeho půlroční hostování u nás. Aleši, ať se Ti vede stejně tak dobře na Mělníku jako tady u nás, byl jsi nám velkou oporou.

Poděkování patří i Máriovi, který nám pomáhal hrát na turnajích, byl nám velkou oporou a samozřejmě i jeho rodičům. Doufám jen, že to nebylo naposledy, a že ho budeme moci ještě znovu oslovit a pozvat.

Chci ještě jednou poděkovat za pozvání na takto kvalitně obsazený turnaj, pořadatelům za krásné ceny a zorganizování, vše proběhlo na jedničku podtrženou. Škoda jen, že jsme nemohli obhájit další ročník a přivézt opět zlato a krásný pohár hejtmanky. Tak snad někdy příště. DĚKUJEME. Romča

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama