Starší dorost: Benátky - Libiš 1:2 (1:2)

Po zápase s Čelákovicemi, kdy jsme byli ve velmi provizorní sestavě a prakticky bez klíčových hráčů a prohře 0:6 jsme si jeli po čarodějnickém večeru spravit chuť do Úval. Tým byl sice lehce indisponován, ale přesto jsme jednoznačně zvítězili 4:0 po brankách Franze, Mundla a dvou gólech Jandourka. Hned v sobotu jsme jeli na hřiště policejního oddílu z Mladé Boleslavi, kde jsme opět přesvědčivě zvítězili 3:0. Branky Jandourek, vlastní a Vacek. I tento zápas jsme zvládli dobře a splnili povinnost získání bodů.

Povzbuzení dobrými výkony a hlavně dvěma vítězství jsme jeli na horkou půdu druhých Benátek. Na krásném a skvěle připraveném hřišti nás čekalo těžké utkání, naštěstí už téměř v plné sestavě. Soupeř od začátku držel balon a dobře kombinoval a dokazoval své přednosti. První šanci sme si přesto vypracovali my, ale nebezpečí to neznamenalo. Domácí se ujali vedení v 8. minutě po nepovedeném centru do vápna, který překvapivě skončil v bráně. Naše kluky to nerozhodilo a stále poctivě bránili a zejména po pravé straně jsme se tlačili do zakončení. Nejdříve zahrozil Franz a poté se do vápna prodíral skvěle hrající Rumler, ale na hranici byl zastaven nedovoleně. Z následného kopu krásnou střelou do šibenice vyrovnal Vrábel. Od té doby i přes nějaké šance soupeře přidali chlapci na důrazu a to přinášelo své ovoce. Ve 32. minutě se k balonu dostal útočník Mundl a z ledovým klidem dal balon podle gólmana a my tak překvapivě vedli 2:1. Tak skončil i poločas.

Do druhé půle jsme šli oslabeni po zranění kapitána a tak jsme spoléhali na práci defenzivy, která musím říct fungovala téměř bezchybně, a když propustila hosty do zakončení, tak to jistil skvělý Landa! Díky skvělému defenzivnímu výkonu a hlavně dobré práci celého týmu jsme udolali velmi neočekávaný výsledek 2:1. Domácí byli evidentně zaskočeni a i když se tlačili do útoku a nastřelili několik břeven a tyčí, tak vyšli bodově naprázdno.

V sobotu nás čeká doma Březno, tak pevně věřím, že udoláme čtvrté vítězství v řadě. Trenér Martin Pazdera

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama