Přípravky: hodnocení a program na 20.týden 2013 + Milovice s mapkou + Běchovice s mapkou

Jak jsem říkal, je to jako jízda na divoký vodě. Zápas střídá zápas. Jednou líp jednou hůř. Na neděli jsme se rozpůlili a kupodivu přežili stejně jako Rumburak. Na turnaji 2005ek jsme odehráli další seriál Tatracupu, tentokrát v Hostouni. A opět stejný průběh a 2.místo a můžu víc chválit. Mohli jsme postavit tým do dvojic, které se posouvaly na každé střídání. Bylo dost dobrých kombinací i v prohraném zápase s Milovicema. Ty opět překvapily, když trenér neznal jménem dva nejlepší hráče!?!?!?!? a koučoval je jeden z diváků.
Okresní přebor taky střídavě. Zatímco Hořín dostal opět co proto, tak Řepín jsme opět neporazili. Ale nebyl jsem, tak nemohu hodnotit.
 
A jak dál. Tempo pekelný pokračuje.
Minipřípravka: úterý a čtvrtek trenink od 17,oo ( pozor libišská škola má v úterý besídku) a v neděli mistrák s Botafogo doma a sraz 11,30.
2005ky: úterý a čtvrtek od 17,oo trénink a pak v sobotu 18.5. na Pšovce sraz 8,45. Neděle proti AFK Lužec u nich a sraz 12,30. Neděle TATRANCUP v Milovicích, sraz v 9:30, hřiště Straky, mapka ZDE.
V sobotu 18.5. proběhne závěrečný turnaj Ministar 2006 na trávě v Běchovicích, sraz v 8,30, mapka ZDE. Sestavy na vše výše uvedené po čtvrtečním tréninku.
Tak se mi v tý divoký vodě neutopte, řádně pádlujte a společně se dostanem bezpečně do přístavu.

Popřejme taky našim mladším a starším žákům šťastnou cestu do Rakous na turnaj a věříme, že se v cizině dozvědí o libiškém fotbale (kluci, hlavně jestli máte nějaký marky a šilingy). Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama