Přípravky: hodnocení a program na 19. týden 2013

Jako když jedete s kopce - zápas za zápasem, někdy se daří někdy zakopnete. Kluci sparťanský by mohli vyprávět. My to máme jednoduší, neslíbili jsme nikomu titul a asi proto jsou výsledky každej den jiný. Ráno přijdu na ml.př. A  (trenéři odjeli na zahr. dovolenou, doufám, že ne za příspěvky rodičů) a tak se na střídačce objevily nové tváře a dokázaly prokaučovat vedení 7:0 na konečných 12:12 s Čelakovicema. Trenér hostí p.Skuhravý podotkl, že rozhodčí byl lepší než v sobotu na chlapech a proto byl i lepší výsledek. Nutno dodat, že v závěru jsem myslel, že nám chytá jenom pověšenej dres v brance, ale vyklubal se z něj malej Tůmič. Na skokanským můstku by mu takhle volnej dres neprošel. Stejně humorný bylo i navlíkání jeho dresu na Aleše Rottu. Po zápase z něj vypad 4lístek - jak z herbáře.
Ti mladší měli soupeře z kategorie pod náma a tak jsme si to střelecky užili. Když dá 2 góly Michal Málek, tak to byl soupeř po vinobraní a nebo zralej na hudebku. Méně radosti nám udělala minipřípravka. Tišice jsou prostě jiný level nebo že by trenérské selhání. No, počkáme si na vyjádření zodpovědných.
 
A jedeme dál:

školička nefunguje, tak ji psát nebudu
minipřípravka: úterý a čtvrtek trénink od 17,oo a možná středeční přátelák doma se Mšenem, o víkendu se odkládá mistrák v Kostelci na 30.5. a tak zkusím zajistit přátelák (ale bude to těžký sehnat někoho, abysme vyhráli)
 
2005: úterý a čtvrtek trénink od 17,oo, ve středu dohrávka se Mšenem (sraz v 10,30) a asi si to odehrajou 2006 a o víkend - sobota - pohoda - klídek - tabáček a v neděli na to vlítnem a to všichni, omluvenky neberu. Omlouvá se pouze průjem a doložíte důkaz. V neděli se rozdělíme na půl (už jsem to v televizi viděl, není to nic těžkýho). Doma máme Hořín a Řepín a v Hostouni další díl Tatrancupu 2005.
Tak přeji příjemnou zábavu. Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama