Muži B: Libiš - Tišice 1:2 (1:1)

Branka: Šerák

Sestava: Kaul, Novák, Mráz, Pilař, Pospíšil, Šerák, Franz, Pazdera, Žák, Urbanec, Vdovicyn. Střídali: Eisner, Hynek, Ryšlavý.

Dnes jako tradičně se nám v derby proti Tišicím nedaří, je to z naší strany křeč a to nemluvím, že jsme udělali dvě hrubky a hosté je potrestali a my neproměníme 100% šance, prostě se nám nedaří dát víc jak jednu branku a za to jsme byli potrestáni, ale ještě je dost kol, aby se to zlepšilo a doufám, že tomu bude už ve středu proti lídovi z Kralup. Hrající asistent Urbanec.

Tišice dnes potvrdili, že se jim poslední dobou daří, ale čekal jsem od nich ještě lepší hru. Nebýt našich dvou chyb, kdy jsme po lehké ztrátě míče pustili Jardu Tomana do brejku a ten nás vždy potrestal, tak jsme je do ničeho nepustili. Od nás ale  stejná písnička. Snažíme se hrát, ale velice zmatkujeme, lehce ztrácíme míče a strašně moc se nadřeme na branku. Svůj jarní limit jedné branky jsme splnili, ale tentokrát to bylo málo. Dát druhou branku máme asi na jaře zakázáno, jinak by Blahoš lehce vyrovnal a utkání by skončilo asi spravedlivou remízou. Udělali jsme radost Kralupům, ale ve středu se mají nač těšit. Tentokrát se posílíme o několik divizních hráčů a věřím, že je ještě na cestě do I.B třídy potrápíme. My jsme již svůj úkol, hrát klidný střed tabulky, splnili, a nyní již jenom můžeme překvapit a udělat sobě a svým věrným fanouškům radost. Trenér Libor Tichota

 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama