Muži B: Libiš - Kralupy 1901 1:4 (0:1)

Libiš B - FK Kralupy 1 : 4 ( 0 : 1 )

branka: Pospíšil
Sestava: Kaul - Pospíšil, Novák, Mráz, Pilař - Žák, Pazdera, Vála, Šmíd - Vdovicyn, Šerák
střídali: Hynek, Herynk, Vrábel
 
Kdo četl hodnocení minulého zápasu, nemusí se nyní ani namáhat číst. Opět pouze jedna branka z naší strany, zahazování vyložených šancí a hrubé chyby, které soupeř potrestal.
Proti vedoucímu celku jsme nastoupili bez respektu a hned ve druhé minutě musel brankař hostů zachraňovat na brankové čáře koncovku Mráze. Ale jako by to byla předzvěst toho, že vstřelit branku pro nás je v současnosti nemožné. Byli jsme aktivnější a neustále tlačili soupeře před jeho branku, ale bez výsledku. Ve 30. minutě přišel z mého pohledu velice rozhodující moment zápasu, kdy byla proti nám odpískána penalta!!?? I po ní ale kluci soupeře stále tlačili a vytvořili si 2 šance na vyrovnaní. Stejně probíhalo i 20 minut druhého poločasu. Marný tlak na soupeřovu branku. Hosté poctivě a svědomitě bránili a často pouze odkopávali míč, co nejdál od své branky. Pak přišla naše jedna chyba a soupeř hned trestal. Kluci ale i nadále chtěli výsledek otočit a povedlo se nám snížit. Ale další otevření obrany vedlo k dalším chybám a soupeř opět trestal.
Dnes rozhodně nevyhrálo lepší mužstvo, ale fotbal je o brankách a někdy o štěstí, a to nás opustilo. Klukům nelze nic vyčíst, ale naopak poděkovat za předvedený výkon. Soupeři gratulujeme k vítězství a tím zřejmě už i k postupu. Trenér Libor Tichota

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama